«М’яким» вулицям — лише грейдерування

«М’яким» вулицям — лише грейдерування

Шановна редакціє! Ми, мешканці вулиці Примакова, нового масиву «Смолка», звертаємося до вас із наболілим питанням. Ось уже багато років поспіль ми не маємо змоги нормально дістатися до міста на роботу і повернутися додому. А діти — до школи, і з неї.
Справа у тому, що по нашій вулиці неможливо ходити. Вона повністю розбита: великі ями, грязюка. Приходимо додому, ніби в болоті викупалися. Не кажучи вже про вечірній час, адже вулиця ще й не освітлена.
Варто пройти дощу — і хоч гвалт кричи! А навесні взагалі топимося — на дорогах і у власних дворах. Просимо вас, журналістів, зарадити нашій біді. Будемо вам дуже вдячні.

З повагою мешканці вулиці Примакова (всього 16 підписів)

В управлінні житлово-комунального господарства міської ради, куди ми звернулися за коментарем щодо порушеної в листі проблеми, відповідають, що планом робіт на цей рік не передбачено капітального ремонту вулиць із м’яким покриттям на новому масиві «Смолка». Єдине, чим обнадіюють тамтешніх мешканців, — невдовзі розпочнуться роботи з грейдерування вулиць. Їх виконуватиме новостворене підприємство «Шляхрембуд». Грейдером вирівняють проїжджу частину вулиць, ями позасипають відсівом і утрамбують катком.
«В залежності від погодних умов, ці роботи будуть виконані або до кінця червня, або ж на початку липня», — запевнив начальник управління ЖКГ Василь Лень.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА