www.zvyagel.com.ua








Сайт СШ №7 г.Новограда-Волынского
free counters
Яндекс.Метрика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
Украина онлайн


Тестодром 7/2021

19 Лютого 2021 | Оприлюднив: | 14 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Хто з цих казкових персонажів періодично висиджував золоті яйця? А. Крокодил Гена. Б. Гидке каченя. В. Курочка Ряба. Г. Черепаха Тортилла.
  2. Яка дія не є арифметичною? А. Віднімання. Б. Додавання. В. Ділення. Г. Віджимання.
  3. Якої форми сліди розходяться від кинутої у воду цеглини? А. Трикутні. Б. Прямокутні. В. Квадратні. Г. Круглі.
  4. Що вважається символом миру? А. Білий прапор. Б. Пляшка горілки. В. Лавровий вінок. Г. Гілка оливи.
  5. Якої групи не існувало в піонерських таборах? А. Дружина. Б. Ланка. В. Загін. Г. Ескадра.
  6. Календула — це ... А. Фіалки. Б. Нагідки. В. Проліски. Г. Ромашки.
  7. По скільки дочок і синів було в останнього царя Трої Пріама? А. По 5. Б. По 10. В. По 25. Г. По 50.
  8. Що проголосив Олександр І основним принципом зовнішньої політики Росії в 1806 році? А. Безкорисливість.Б. Агресивність. В. Позаблоковість. Г. Нейтралітет.
  9. У якої з цих країн найчисельніше населення? А. Нігерія. Б. Алжир. В. Мозамбік. Г. Лесото.
  10. У якому році Аляска стала 49-м штатом США? А. 1914 р. Б. 1949 р. В. 1959 р. Г. 2001 р.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №7: 1. В. 2. Г. 3. Г. 4. Г. 5. Г. 6. Б. 7. Г. 8. А. 9. А. 10. В. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,