А ти візьмеш участь у параді вишиванок?!

А ти візьмеш участь у параді вишиванок?!

Українцям пощастило мати у своєму модному арсеналі незмінний тренд — вишиванку. Поки примхлива світова мода раз по разу змінює стилі і фасони, український вишитий одяг завжди виглядає модно, колоритно і яскраво. Вам бракує уваги? Спробуйте у звичайний буденний день вбратися у вишиванку — зачаровані погляди гарантовано будуть прикуті до вас. До речі, у столиці всього українського — Львові — вишиванки давно перестали бути диковинкою. Та й ціни там значно нижчі, ніж у Новограді.
Невдовзі у мешканців нашого міста і району з’явиться чудова нагода відчути себе справжнім українцем, взявши участь у параді вишиванок, що обіцяє стати традиційним заходом «Лесиних джерел».
Святкове дійство має наз­ву «Поліська вишиванка», а стати його учасником може кожен. Організаторами параду є колектив Палацу дітей та молоді, щороку його педагоги та вихованці із завзяттям готуються до дійства. Адже вони переконані, що почуття патріотизму починається з того краю, де є наша маленька Батьківщина.
Окрім параду вишиванок, організатори обіцяють учасникам веселий ярмарок, запальні народні танці, щирі українські пісні, старовинні ігри, обряд сватання і дефіле. Також на людей чекають майстер-класи та несподівані сюрпризи! Власників кращих вишиванок нагороджуватимуть подарунками. Відбудеться захід 27 липня, навпроти Будинку рад, із 17 до 20 години.
Юлія КЛИМЧУК