Рух транспорту краде спокій

у жителів п’ятиповерхового будинку, що по вулиці Воровського, 3. Вони нещодавно звернулися до редакції «Звягеля» із колективним відкритим листом. У такий спосіб мешканці багатоповерхівки мають надію привернути увагу влади та інших відповідальних осіб до своєї проблеми.
«Ми, жителі будинку №3 по вулиці Воровського, звертаємося до вас із таким проханням. Коли будувався наш будинок, то він перебував на відстані 14 метрів від проїжджої частини, а після реконструкції дороги ця відстань зменшилася на 10 метрів. Дорога пролягає понад поліклінікою дуже близько від нашого будинку. Це його руйнує. Так, цього року, коли була велика вода навесні, в нашому будинку утворилася тріщина зверху донизу у 3 під’їзді.
Просимо визнати наш будинок аварійним, оскільки тріщина збільшилася. А «сприяє» цьому ще й те, що дорога колись була закрита для вантажного транспорту, а зараз нею користуються, як об’їзною — з 3-ї години ночі їздять «фури» на митницю. Вдень вулиця від початку і до кінця заставлена автомобілями і служить як стоянка. Через це там пил і гул, і ми не маємо можливості провітрити квартири. Допроситися допомоги ніде неможливо, мовчить виконком і МРЕВ, куди ми вже зверталися.

Жителі вулиці Воровського, 3 (загалом 17 підписів)»
Підготував Олег БРЮХАНОВ