Вітання 32/2013

Вітання 32/2013















































13 августа отмечают День рождения любимые сыночки — Максим и Назар АРТЕМЕНКИ


2 года — это маленькая частичка предстоящей жизни, но как много всего изменилось за это время. Первые зубки, слова, шаги — сколько счастья в этих простых вещах. Наши маленькие солнышки, мы не представляем жизни без вас. Вы — подарок от Бога, за что мы ему благодарны. Пускай ваша жизнь будет яркой, полной улыбок и добрых людей. С Днём рождения, наши золотые!


С любовью мама Светлана, папа Виктор, бабушки Катерина и Нина, дедушки Вася и Александр



10 августа празднует 16-летие наша любимая доченька — Юлия Викторовна САДОВНИКОВА


Желаем, чтобы в жизни много счастья было, удача — верным спутником была, и чтоб всегда на жизненной дороге хватало солнца, ласки и тепла!


С любовью мама, папа, братик Максим, бабушка, дедушка



9 серпня з 25-річчям від щирого серця вітаємо наших дорогих і коханих — Любов Олександрівну КОНЬОК та Андрія Олександровича ГЛУШКА


Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, кохання, від якого квітнуть квіти, даруємо вам у цей святковий день.


З любов’ю та повагою вся ваша родина, люблячі дружина, коханий чоловік, доця Оксаночка, батьки та хрещені



14 серпня вітаємо з першим ювілеєм коханого синочка — Платона ДІДИКА


Хай квітне доля у руках прекрасних, Господь дарує радість і здоров’я. Хай кожен ранок з неба сонцем ясним тебе осяє світлом і любов’ю.


Мамуля та бабуля



Правління ОСББ «Морське» від мешканців містечка щиро вітає мешканку нашого мікрорайону — Ларису Валентинівну ШУТОВУ


з високою нагородою Президента України — Орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня — за її велику та невтомну працю на благо нашого міста.


Голова правління Володимир Селезньов


 

11 серпня відзначатиме золотий ювілей контролер КПП — Галина Йосипівна ВОЛИНЕЦЬ


Хай доля шле добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг.


З повагою колектив ТОВ «Райенерго»


 

9 серпня відзначає 45 років наш кум — Григорій Миколайович ПЕТРУК з села Ярунь


Життя прожить — не поле перейти, тобі ж цим полем ще іти й іти. Бажаєм щастя, радості немало, так і живи, щоб люди поважали. Хай будуть ранки золоті і не бентежать всі тривоги, нехай в твоїм житті щасливі стеляться дороги! Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті.


З повагою куми Таня, Коля, Іра з сім’єю, тітка Марія, Василюки


 

7 серпня — День народження у нашого внука, племінника, братика — Павлика Ігоровича ВАСИЛЮКА


а 1 вересня він іде до першого класу. Нехай голосок твій лунає в оселі, нехай усміхаються очі веселі. Хай сонечко ясне тобі щиро сяє, нехай Господь тебе благословляє. Хай Бог тобі довіку здоров’я дає, а Мати Пречиста завжди береже. А ми всі ніжно-ніжно тебе обіймаємо і до ста років прожити бажаємо.


З любов’ю бабуся Марія, тітка Таня, сестра Іра, Володя, Андрій, Даша


 

Шановні працівники ветеринарної медицини Новоград-Волинщини!


Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем працівника ветеринарної медицини. Ваше свято, без перебільшення, можна назвати всенародним. Адже від результатів роботи ветеринарної медицини залежить безпека харчових продуктів і, як наслідок, здоров’я людей. Самовіддана праця та високий професіоналізм ветеринарних спеціалістів із попередження надзвичайних ситуацій епідеміологічного та епізоотичного характеру, недопущення на внутрішній ринок неякісної та сумнівного походження тваринницької продукції, високо цінується керівництвом держави.

Бажаємо вам та вашим сім’ям невичерпної енергії, творчої наснаги, успіхів у всіх починаннях, оптимізму й міцного здоров’я.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні будівельники Новоград-Волинщини!


Кажуть, що за своє життя чоловік повинен встигнути зробити три речі: посадити дерево, побудувати дім та виростити сина. Скільки осель збудували за свій вік люди, які пов’язали своє життя з будівництвом, — важко підрахувати, адже для них це не просто програма максимум, а фах. Неможливо уявити розвиток краю без існування цієї галузі, без простих людей будівельників, тих, хто приносить нам радість, відкриваючи вікна до сонця.

Завдяки важкій праці будівельників, встають у дарунок людям нові чудові будівлі, що радують душу і наповнюють її щастям. Велика дяка будівельним підприємствам та їх керівникам, а також усім, хто зміг зберегти цю галузь у нелегких ринкових умовах. Завжди потрібно пам’ятати, що завдяки будівельникам, над головою є дах, і що будівлі, споруджені добрими руками, залишаються на віки.

Від усієї душі вітаємо усіх людей цієї нелегкої професії, бажаємо вам і вашим сім’ям миру, добра, благополуччя, щедрих замовлень і належної оцінки такої нелегкої, але потрібної, праці.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Йосипа Францовича САРНИЦЬКОГО — 10.08.1926 р.н.

Валерія Івановича ХОРУНЖЕВСЬКОГО — 10.08.1928 р.н.

Анатолія Сергійовича ЛУКІНА — 11.08.1932 р.н.

Володимира Федоровича ПОМІНЧУКА — 12.08.1955 р.н.

Олексія Степановича БАБАНСЬКОГО — 13.08.1918 р.н.

Степана Кіндратовича КРАЛЮ — 13.08.1925 р.н.

Геннадія Олександровича НІКОНОВА — 13.08.1947 р.н.

Любов Олександрівну ТИЧИНУ — 14.08.1931 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни