Новоград-Волинський через фотооб’єктив!

За сприяння Державного агентства України з туризму та курортів, Громадська рада при Держтуризмкурорті оголошує Всеукраїнський конкурс на кращий журналістський матеріал на тему туристичних можливостей України та на кращу туристичну фотографію, присвячений Всесвітньому дню туризму та Дню туризму в Україні (27 вересня).
Метою конкурсу є створення привабливого іміджу, поінформованості щодо туристичного та курортно-рекреаційного потенціалу рідного міста та України в цілому. Головне завдання — поширення інформації про Україну та її туристичні можливості на міжнародному туристичному ринку та в середині держави.
Новоград-волинці, залучаємось до конкурсу! Запрошуємо провідних журналістів регіональних та національних засобів масової інформації, професійних фотохудожників та фотографів-аматорів, що популяризують туристичні можливості України, внутрішній та в’їзний туризм, туристичну інфраструктуру України.
Умови участі та Положення про конкурс розміщено на сайті http://www.tourism.gov.ua.
Конкурс триває до 31 08.2013 року.
При виникненні питань щодо участі в конкурсі звертайтесь у відділ культури міськї ради. (спеціаліст відділу Романчук Оксана Олександрівна, тел.: 5 60 45).
О.РОМАНЧУК, спеціаліст з питань туризму відділу культури міської ради