Коротко...

РОЗПОЧАВСЯ КОНКУРС «МОЄ КВІТУЧЕ МІСТО»
Міським головою видане розпорядження «Про проведення конкурсу «Моє квітуче місто». Конкурс проводить управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради спільно з громадською організацією «Міська організація жінок» до вересня цього року.
Уже затверджено склад конкурсної комісії з визначення переможців конкурсу «Моє квітуче місто» на чолі із першим заступником міського голови Миколою Усенком. Визначення переможців конкурсу буде проведено в таких номінаціях: «Краща територія біля приватного будинку», «Краща територія навколо багатоповерхового будинку», «Краща територія біля закладу торгівлі», «Краща територія біля підприємства, установи, організації», «Краща територія біля закладу галузі освіти», «Краща територія біля медичного закладу», «Кращий уквітчаний балкон». Підсумки конкурсу та нагородження переможців планується провести 6 вересня цього року. Тож усі бажаючі можуть подавати свої заявки на участь у конкурсі до управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради — до 1 вересня у каб. №49 (вул.Шевченка,16), тел. для довідок: 5-32-77.
На переможців чекають заслужені винагороди.
НЕМАЄ 16 РОКІВ? ГЕТЬ ІЗ БАРІВ!
Служба у справах дітей міської ради акцентує Вашу увагу до статті 20-1 Закону України «Про охорону дитинства», який забороняє дітям віком до 16 років з 22.00 до 6.00 перебувати у закладах, в яких проводиться діяльність у сфері розваг, та закладах громадського харчування, якщо їх не супроводжує принаймні однин з батьків чи інший законний представник дитини. Також закон зобов’язує власників і посадових осіб розважальних закладів та закладів громадського харчування вживати заходів щодо недопущення у такі заклади з 22.00 до 6.00 дітей до 16 років, яких не супроводжують батьки чи інші законні представники, надаючи їм право вимагати у відвідувачів таких закладів документів, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку.
Порушення встановленого законом цього порядку тягне за собою накладення штрафу від 20 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. А батьки несуть адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.
ПРИЗНАЧЕНО ТИМЧАСОВОГО ПЕРЕВІЗНИКА
У зв’язку з тим, що вже двічі не зміг відбутися конкурс на автобусні пасажирські перевезення, з метою недопущення припинення руху автобусів у мікрорайонах каменедробильного заводу та Смолки, виконавчий комітет міської ради призначив тимчасового автомобільного перевізника ФОП Косянчука А.В. Саме цей приватний підприємець з 1 серпня і до 31 жовтня поточного року забезпечує перевезення пасажирів за маршрутами №3 — «Автовокзал-Райспоживтовариство», №9 — «Дружба — айспоживтовариство», №11 — «Залізничний вокзал — Райспоживтовариство». Після надання перевізником розкладу руху автобусів, вони будуть оприлюднені на офіційному сайті міста у рубриці «Сервіс та відпочинок». Новий загальний конкурс на усі міські автомаршрути планується провести наприкінці 2013 року.