Концерт зірок світового та українського шоу-бізу, виступ парашутистів та багато іншого обіцяє ГлобалUA

Концерт зірок світового та українського шоу-бізу, виступ парашутистів та багато іншого обіцяє ГлобалUA

21 ВЕРЕСНЯ ТРЦ ЗАПРОШУЄ У ЖИТОМИР НА ГРАНДІОЗНЕ СВЯТКУВАННЯ 5-ї РІЧНИЦІ
Вже сьогодні ТРЦ «Глобал UA» входить у п’ятірку найбільших торговельно-розважальних центрів, де під одним дахом гармонійно поєднані торгова галерея, гіпермаркет та розважальна зона. Нині ТРЦ «Глобал UA» є володарем престижних номінацій: диплому «Книги рекордів України» у категорії «Масові заходи», національної премії «Кращий торговельний центр» та нагороди «Бренд року». ТРЦ не має аналогів у Житомирі і далеко за його межами — підтвердженням є стабільно-висока відвідуваність (близько 40 тисяч людей щодня і понад мільйон — щомісяця). Для багатьох мешканців Житомирщини ТРЦ «Глобал UA» давно є улюбленим місцем для шопінгу та відпочинку. Планами і програмою святкування керівництво, як і традиційно, поділилося з журналістами під час прес-конференції, яка відбулася 10 вересня.

— Наш ТРЦ перетворився у візитівку міста і став територією свята, тому повсякчас намагаємося створити максимально комфортні умови для приємного відпочинку. На сьогодні «Глобал UA» побудований на 90%. Не вистачає ще будівельного супермаркету, але це — у наших планах, — повідомив генеральний директор ТРЦ «Глобал UA» М.В.Бірюченко. — Також у найближчій перспективі — відкриття фітнес-центру «Sport Life».
Серед останніх здобутків «Глобал UA» є відкриття сімейно-розважального центру «Острів розваг», який запустив цікавий проект «Вчись на відмінно». Він, як повідомила директор центру Н.С.Йосава, стимулює школярів заробляти гарні оцінки, а потім «обміняти» їх на бонуси, які можна використати для розваг. З останніх здобутків — спортивно-розважальний комплекс «Глобал-Страйк», що зараз вже має назву «Liberty hall».
Святкування дня народження ТРЦ розпочнеться у суботу — 21 вересня, о 7 годині ранку, зі святкового ярмарку. Для маленьких гостей працюватимуть атракціони, розважальний майданчик від ТМ «Рудь», ляльки-гіганти, а у другій половині дня відвідувачі побачать льодове шоу на ковзанці «Глобал-ICE».
Ближче до вечора любителі екстриму та шанувальники яскравих вражень зможуть подивитися на авіамодельне шоу ЖВІНАУ ім.С.П.Корольова та показовий виступ спортсменів-парашутистів. Також відбу­деться розіграш цінних подарунків.
Програма святкування передбачає великий концерт, що обіцяє потішити меломанів різноманітністю виконавців. Серед запрошених — легендарний німецький дискотечний гурт — «Bad Boys Blue», що очолював тривалий час музичні чарти; кавер-гурт «Retro-band Holiday»; український популярний рок-гурт «Lama»; Артем Кондратюк — фіналіст телепроекту «Голос країни-3» на каналі «1+1». Тож гостям свята залишиться зарядитися чудовим настроєм і насолоджуватися найкращими піснями та енергетикою виконавців.
Фінальним акордом цієї події стане святковий феєрверк та дискотека до 24 години, адже гарного свята, переконані організатори, забагато не буває. За словами керівництва, витрати на святкові розваги сягнуть не менше 600 тис. гривень.
П’ять років роботи на ринку і величезна кількість шанувальників та постійних клієнтів — неабиякий успіх. Тому важливим завданням керівництво ТРЦ вважає гідно привітати усіх клієнтів-друзів, що й обіцяють зробити вже за тиждень.
Людмила ПЕТРУК, студентка 5 курсу факультету журналістики ЛНУ ім.І.Франка