Знай наших, «Моноліте»!

Знай наших, «Моноліте»!

П'ятий раз делегація від Новограда-Волинського побувала у міжнародному молодіжному таборі «Моноліт» у Курській області. Загалом у складі групи було 12 чоловік: талановиті представники місцевої молоді (Георгієва Діана, Лавренюк Тарас, Гембарська Валентина, Гордійчук Дарина, Клімов Данило, Яцук Богдан, Романюк Дарина, Карпінська Анна, Гуцалюк Олександр, Гудзь Дарина, Нюкало Катерина) та керівник групи, а за «сумісництвом» — мама однієї з учасниць, Світлана Жижко.
Сьогодні «Моноліт» — це не просто табір, а постійно діюча велика молодіжна громадська організація. Вона займається реалізацією молодіжної політики не лише на території міста Курська і Курської області, Гомельської області (республіка Білорусь), міста Новограда-Волинського (Україна). До 2013 року «Моноліт» прийняв понад двадцять тисяч підлітків.
Новоградська команда «Звягель» намагалася будь-що показати своїми талантами, на що здатна Україна. Всі старанно йшли до мети, намагалися перемагати у всіх можливих конкурсах та займати призові місця.
У підсумку команда «Звягель» виборола диплом та звання почесного клубу профільної міжнародної зміни. Також завоювали багато інших дипломів, і всі — за призові місця. Нашу делегацію зустрічали дуже привітно та гостинно. Єдина українська команда користувалась популярністю серед 15-ти російських та однієї білоруської команд. Ми показали себе на всі сто відсотків, дуже задоволені поїздкою, адже вона була напрочуд вдалою. До нових звершень!
Світлана ЖИЖКО