Відновлюються дитячі садочки на селі

Відновлюються дитячі садочки на селі

Нестача місць у дошкільних навчальних закладах є проблемою практично в усіх куточках нашої країни. Саме тому, на виконання соціальних ініціатив Президента, у нашому районі постійно розширюється мережа дошкільних навчальних закладів. Дане питання знаходиться під особливою увагою районної влади.


Проводячи наради, колегії, виїзні прийоми, очільник райо­ну С.І.Лавренюк відзначає, що Президент України Віктор Янукович ставить чіткі доручення і завдання щодо створення належних умов для навчання та виховання дітей, розширення мережі дитячих дошкільних закладів. Ці завдання є пріоритетними для влади. І реконструкція навчальних закладів сьогодні відбувається завдяки втіленню у життя соціальних ініціатив Глави держави «Діти — майбутнє України».
Загалом за останні три роки кількість дитячих дошкільних закладів у населених пунктах району зросла з 5 до 28 одиниць, завдяки чому діти 5-річного віку на 100% охоплені обов’язковою дошкільною освітою.
У п’ятницю, 27 вересня, відбудеться відкриття дитячого садочку у Косеневі, до якого завітає 9 дітлахів.
До кінця поточного року районна влада планує відкрити дитсадок у селі Кикова.
Питання модернізації матеріально-технічної бази дитячих закладів, дообладнання ігрових та спортивних майданчиків, покращання організації харчування, медичного обслуговування дітей, кадрового забезпечення дошкільних навчальних закладів і надалі залишаються пріоритетними в розвитку дошкільної освіти Новоград-Волинського району.
Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації