Збили двох людей та... зникли


  • 28 вересня, близько 15 години, на перехресті вулиць Гагаріна-Воровського, водій невстановленого автомобіля, виконуючи маневр лівого повороту, не надав переваги в русі, скоїв зіткнення з мопедом «Гран-Прі», яким керував 31-річний місцевий житель.


Внаслідок ДТП власник мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу. Водій же легковика з місця пригоди зник. Але згодом працівники Новоград-Волинського ВДАІ встановили, що аварію спричинив водій автомобіля «Шевроле-Лачеті», 45-річний мешканець райцентру. Винуватця дорожньої пригоди затримано та доставлено до міськвідділу міліції.

  • О пів на першу ночі (28 вересня), на перехресті вулиць Пушкіна-Житомирська, водій невстановленого автомобіля збив пішохода, 10-річного мешканця міста, котрий переходив дорогу. Водій-порушник з місця пригоди також зник. А потерпілий, отримавши тілесні ушкодження, був доставлений до лікарні.


Незабаром працівники ВДАІ встановили, що ДТП скоїв водій автомобіля «ВАЗ-21154», 39-річний мешканець Звягеля. Його затримано та доставлено до міліції.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами ВДАІ УМВС у Житомирській області