Знову в округ з подарунками

Знову в округ з подарунками

Нелегкий обов’язок у народного депутата, екс-голови Верховної Ради Володимира Литвина — щоразу, їдучи у свій округ, він відкриває нові об’єкти, дарує подарунки, слухає про наболіле, допомагає вирішувати ті чи інші проблеми. Програма його перебування у Новограді 27-28 вересня і цього разу була насичена й змістовна.
З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, політик побував у міській бібліотеці імені Ю. Ковальського. Цього разу Литвин привіз закладу у подарунок книги з домашньої бібліотеки — 260 (!) примірників. Також вручив цінні подарунки нинішнім та колишнім працівникам бібліотечної справи. Бібліотекарі подякували землякові за потужну підтримку. Адже усі розуміють, що без допомоги меценатів, в епоху Інтернету і куцого ставлення з боку держави, «виживати» було би важче.
У рамках візиту Володимир Литвин також побував на урочистому відкритті переобладнаної котельні, що по вул.Івана Франка. Котельня давно потребувала оновлення. Нові модернізовані котли тепер дадуть змогу суттєво економити на газу та енергоносіях. «Теплокомуненерго» давно є збитковим, населення відшкодовує лише 75% собівартості послуг, а державні субвенції, завдяки сприянню народного депутата, дали змогу за останніх три роки суттєво покращити стан тепломереж та підвищити ефективність роботи підприємства.
Також Володимир Литвин взяв участь у першому засіданні школи кадрового резерву, створеної з ініціативи мера Володимира Загривого, та відвідав урочистості у Палаці культури з нагоди підсумків конкурсу творчих робіт «Майбутнє Полісся».
Юлія КЛИМЧУК