Вітання 41/2013

Вітання 41/2013







































11 жовтня вітаємо Наталію Юріївну КУДРЯВЦЕВУ з 17-річчям


Щастя, радості, добра, здоров’я, успіхів, тепла, благополуччя та достатку, щоб справи всі були в порядку. Хай усміхається життя та буде світлим майбуття.


З повагою батьки, куми Сергій, Яна, брат Юрій, бабусі



11 октября празднует юбилей любимый муж и отец, кум — Николай Иванович БЕЛОВ


Пусть юбилей несёт лишь счастье, ни капли грусти, ни одной слезы. Душевного богатства и здоровья желаем мы от всей души.


Жена Наташа, дочери Анюта и Руслана, кумы Дедовцы



9 октября отпраздновала 80-летний юбилей наша любимая мамочка, бабушка — Галина Адольфовна ПОДКАУРА


Не беда, что года пролетели почти, не беда, что ушли, не спросившись, порой. Лишь бы сердце в груди билось в ритме всегда, и душа бы была молодой. Пусть юбилей несёт лишь счастье, ни капли грусти, ни одной слезы, душевного богатства и здоровья желаем мы от всей души.


С любовью дети, внуки, правнуки



15 жовтня святкує чудовий ювілей прекрасна жінка, чуйна матуся, бабуся, прабабуся, авторитетний педагог і щиросердна людина — Любов Кирилівна КИЯНЕЦЬ


Як дібрати такі лагідні слова, щоб нашу вдячність передати за все добро, за ласку, за любов, за світло твоїх очей, що випромінюють щирість і тепло до дітей, рідних і всіх людей. Уже волосся покрилося сивим туманом, вже дорослі діти й онуки, підростає правнук, та серце твоє — молоде ще й досі. Низький уклін тобі від нас, рідненька, за вічну турботу, за щире бажання добра нам усім. Ми дякуємо Богу, що ти у нас є. Хай силу, здоров’я і терпіння Господь тобі дає, а Матінка Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа.


Діти, онуки, правнук Ростик



10 жовтня відзначив 55-річний ювілей Михайло Григорович СИЧ із села Кожушки


У Вас, наш рідний, — ювілей! Із вдячністю ми хочемо вітати за мудрість батьківських порад, за вміння всім допомагати. Наш славний і рідний, найкращий у світі, нам завжди із Вами затишно й світло. Ви — гарний господар і батько чудовий, даруєте турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієте завжди підтримати словом і ділом. Живіть нам на радість у щасті і мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого Вам треба, а матінка Божа — Цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа. Низький Вам уклін від нас.


З повагою внучка Катерина, зять Іван та дочка Тетяна



10 октября исполнился годик любимому сыночку — Максимке ПАНЧУКУ


С Днём рождения, сынок, настоящий мужичок! Посмотрите, какой важный, взгляд серьёзный и отважный! И смышлён не по годам, всё умеет делать сам! И сегодня, в День рожденья, принимает поздравленья. Мы любуемся тобой, самый лучший наш сынок!


С любовью мама и папа



13 жовтня святкує 60-річний ювілей любий батько та найкращий чоловік — Василь Олексійович ЛЕНЬ


Сьогодні — рівно 60 — в житті твоїм минає. А скільки їх ще на шляху — про це ніхто не знає. Хай буде їх не менше ста, хай шлях цей буде світлим. А все життя, мов той кришталь, прекрасне, світле, чисте! Ми хочемо тобі ще побажати: хай роки щасливо летять, пісні неповторні крилаті нехай завжди для тебе звучать. Ми хочемо, щоб ти всміхався, щоб квіти для тебе цвіли, щоб люди добро тобі дарували, і всі твої мрії збулись!


Діти, дружина та всі рідні



Шановні працівники санітарно-епідеміологічної служби

Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші привітання з нагоди професійного свята. Державним санітарним наглядом охоплені всі сфери життєдіяльності людини: якість і безпека продуктів харчування, водозабезпечення, стан навколишнього середовища.

Тільки надійно забезпечивши санітарно-епідемічне благополуччя населення, можна відвернути спалахи небезпечних захворювань, згубний вплив на здоров’я людей техногенних катастроф.

Нехай вам завжди посміхається доля, життя дарує спокій і добробут, а робота приносить лише радість і задоволення.

Бажаємо всім працівникам санітарно-епідеміологічної служби Новоград-Волинщини міцного здоров’я, щастя, благополуччя, нових трудових звершень.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

С.ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Володимира Лукашевича ХОДАКІВСЬКОГО — 11.10.1939 р.н.

Миколу Вікторовича МУРЗІНА — 11.10.1963 р.н.

Валентина Яковича БОРОВИКА — 12.10.1951 р.н.

Олександра Миколайовича ЛОБОДУ — 12.10.1946 р.н.

Володимира Петровича ДЬЯЧЕНКА — 14.10.1946 р.н.

Володимира Броніславовича СКАКОВСЬКОГО — 14.10.1969 р.н.

Зінаїду Миколаївну КОЗАК — 15.10.1945 р.н.

Володимира Васильовича ПАСІЧНИКА — 15.10.1967 р.н.

Василя Олександровича ПАРФЬОНОВА — 16.10.1955 р.н.

Олександра Івановича ДМИТРЕНКА — 17.10.1064 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни