Хроніка 42/2013

НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ
9 жовтня, близько третьої години ночі, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення від оператора «101» про те, що на автотрасі «Київ-Чоп» (у с.Пилиповичі) сталася дорожньо-транспортна пригода.
Під час виїзду правоохоронців на місце події було встановлено, що о 2 годині 40 хвилин водій автомобіля «Мерседес-Бенц», громадянин С., мешканець Миколаївської області, рухаючись у напрямку Рівного, не впорався із керуванням та наїхав на нерухому перешкоду у вигляді напівпричепа автомобіля «ДАФ», яким керував громадянин Ш., житель Київської області. У результаті ДТП водій автомобіля «Мерседес-Бенц» отримав тілесні ушкодження і був доставлений до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайТМО.
ЗАЛИШИВСЯ ЧОЛОВІК БЕЗ ЯЄЦЬ
10 жовтня, о 9 годині 25 хвилин, до міліції із заявою звернувся громадянин Д., житель Білорусі, котрий працює упакувальником-складальником у ТОВ «Новофарм-Біосинтез», про те, що невідома особа через незачинені двері проникла до хліва, що знаходиться на території його домоволодіння по вул.Східній (с.Перемога), звідки викрала три його курки та три півні загальною вартістю 255 гривень.
ПОЗБУЛИСЯ ВЕЛОСИПЕДІВ
Пізнього вечора, 7 жовтня, у місцевого жителя був викрадений велосипед вартістю 1000 гривень. Сталося це по вул.Лесі Українки.
А 10 жовтня, також у пізній час, у мешканки міста, котра проживає по вул.Олейнікова, невідома особа з під’їзду першого поверху по вул.Житомирській викрала велосипед, вартість якого становить 830 гривень.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ

ОБІКРАЛИ КАБІНЕТ ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ
Нещодавно серед білого дня було обікрадено робочий кабінет головного лікаря Новоград-Волинського міськрайТМО. Ніби, вкрали ноутбук та певну суму грошей. Всі обставини події редакція намагалася з’ясувати у правоохоронців. Однак детальної інформації ми, на жаль, не отримали. Мовляв, ведеться слідство. Водночас ми вважаємо за необхідне повідомити про цю пригоду новоград-волинців.
«БОМБЛЯТЬ» ТОРГОВІ ТОЧКИ
Останніми днями по місту прокотилася серія пограбувань торгових точок. Лише протягом 11-12 жовтня у мікрорайонах «Смолка»-«Кар’єр» сталося аж дев’ять спроб проникнення до магазинів і кафе. З декотрими продавцями нам вдалося поспілкуватися. Вони розповіли журналістам, що, швидше за все, діяли «не професіонали», оскільки, пошкоджуючи дрилем серцевини замків, до кінця справу не доводили.
А в одному із магазинів крадії лише забрали з касового апарату незначну суму грошей, більше нічого не «прихопивши» з прилавків.
Сподіваємося, що зловмисників затримають працівники міліції і нададуть відповідну інформацію в редакцію «Звягеля».
Власна інформація