І знову автозлодії

Днями до місцевої міліції звернулося двоє громадян із заявами про крадіжки речей із їхніх транспортних засобів. 42-річний власник автомобіля марки «Рено Трафік» повідомив, що по вул. Волі, розбивши скло, з його автівки невідома особа викрала гаманець, у якому були гроші в сумі 200 грн., карточку «Приватбанку» та накопичувальну карточку автозаправки «Вог».
Того ж дня з аналогічною заявою до міліції звернувся 36-річний власник автомобіля марки «Фольксваген Кадді». З його автівки, що стояла по вулиці Воровського, невідома особа також, розбивши скло з боку пасажирського сидіння, викрала гроші в сумі 400 грн. і три карточки «Приватбанку».
За усіма фактами проводяться перевірки, вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння даних злочинів.
Шановні автовласники!
З метою забезпечення охорони власного майна рекомендуємо виробити звичку виймати ключ із замка запалення і закривати автомобіль, навіть виходячи на декілька хвилин.
Щоб убезпечити себе від крадіжок, поставте додаткову приховану сигналізацію. Переробіть замки задніх дверей, щоб вони відкривалися тільки зсередини. Їдучи автомобілем, особливо у місті, зачиняйте двері на замок. Не залишайте сумки та барсетки на сидіннях біля відкритого вікна, сховайте їх подалі у салон. Деякі злодії грабують водіїв, коли ті зупиняються на червоне світло світлофора. Ставте на колеса болти із секретними голівками. Залишайте автомобіль на стоянках чи гаражних кооперативах, що охороняються.
Якщо помітили підозрілих осіб біля залишеного автомобіля, то дзвоніть до чергової частини Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області за номером: 5-22-25 чи 102 (цілодобово).
Інна ВОВЧЕНКО, помічник начальника міліції, старший лейтенант