Вітання 43/2013

Вітання 43/2013



























































































Уважаемый СЕРГЕЙ ВАСИЛЬЕВИЧ!


Поздравляем Вас с Днем автомобилиста!

Солнце светит — ясно и чисто,

Машина до блеска — как у министра,

Погода — не помеха, пробки — не беда,

Уверенно скользите по трассе Вы всегда!

Пусть ваша жизнь летит, как BMW ALPINA,

Оставляя за собою лишь следы бензина.

Собой доволен и уверен,

Не раз дорогою проверен.

Вы за рулем — шикарный мэн,

Для женщин — просто супермен!

За рулем Вы — просто ас,

Всем показывая высший класс.

Газ, сцепленье, тормоза

Не подводят никогда.


С уважением коллектив ЧП Иванчук С.В.



23 жовтня зустрічала ювілей вчитель молодших класів гімназії імені Лесі Українки — Віра Миколаївна ЛЯУТОВА


Ваш ювілей — не тільки ваше свято, радіють ваші рідні й друзі теж. Хай Бог пошле іще років багато, здоров’я, щастя, радості без меж! Нехай добром наповнюється хата, достатком, щирістю і сонячним теплом. Хай буде вірних друзів в ній багато, прихильна доля огорта крилом. А весни будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося, і добре серце не підкориться рокам.


З повагою і любов’ю учні 4-Б класу та батьки



27 жовтня — ювілейна дата у фельдшера-диспетчера «Центру екстреної медичної допомоги», найщирішої, наймудрішої подруги — Валентини Володимирівни АНДРІЄВИЧ


Вродлива жінка, мила і привітна, хай свято Ваше веселково квітне, хай пригорне теплом і щастям і музикою світлою роздасться. Хай доля ніжністю до Вас озветься, у домі ладиться й добро ведеться, а кожен день несе чарівні миті, такі яскраві, як волошки в житі. Пошани від людей Вам і миру, і ще багато літ такої ж вроди, хай усмішка із вуст не сходить, здоров’я хай життя дарує, а в душі любов вирує.


Друзі



30 жовтня вітаємо з 17-річчям сина, брата — Максима МАКСИМОВИЧА


Бажаємо, щоб мрії збувалися, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалася, в душі завжди весна цвіла. Хай буде життя твоє, схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі за душу, спасибі за ласку, спасибі за те, що ти у нас є.


Мама,тато, брат Валентин



26 октября отмечает юбилейный День рождения Валентина ХМЕЛЁВСКАЯ


За ласку, доброту, заботу хочу тебя благодарить. Собрать бы все цветы на свете — тебе единой подарить. И пожелать здоровья, счастья, побольше радости, добра, чтоб в жизни не было напастей, и чтоб не старили года.


Поздравляю с юбилеем. Славик



29 жовтня святкує 70-річний ювілей люба матуся, бабуся, прабабуся — Галина Кирилівна ДАНИЛЬЧУК


Господь тобі 70 подарував і липнів зоряних, і січнів срібних, до весен первоцвітних додавав осінні дні, до золота подібні. Багатство твоїх Богом даних днів — здобуток гідний, що й казати! Хай янголів небесних лине спів на честь заслуженої дати. Хай Бог дає здоров’я і надію, щоденний хліб для твоєї родини, а також радісні думки, щасливі мрії, красою сповнені хвилини. Хай світить сонце, і шумлять жита, і доля ще не раз тобі всміхнеться, нехай на многії та благії літа освячене любов’ю серце б’ється.


З повагою та любов’ю син Сергій, дочка Інна, дочка Діна, невістка, два зяті, онук, дві онучки та правнучка



23 октября праздновала День рождения наша любимая доченька — Ангелина ГАРБОВСКАЯ


Счастья рады пожелать, веселись, танцуй с друзьями, ведь тебе сегодня — 5! Пусть твоя улыбка светит, словно лучик с высоты, потому, что нет на свете лучше девочки, чем ты.


С любовью папа, мама, братик



28 жовтня із Золотим ювілеєм вітаємо дорогу нам людину — хорошого чоловіка, турботливого батька та люблячого дідуся — Анатолія Володимировича КАПУСТІНСЬКОГО


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, що в рідному домі надійно та щиро, живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а Матінка Божа — Цариця свята — дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю мама, дружина, діти та онучка Аліна



28 жовтня вітаємо з 50-річчям Анатолія Володимировича КАПУСТІНСЬКОГО


Хай роки ідуть, а душа молодіє, онуки ростуть, а чоло не сивіє. Хай серце не знає печалі й розлуки, хай радість приносять тобі діти й онуки!


Від матері, сестри Тані з сім’єю, сестри Надії з сім’єю



25 жовтня вітаємо з ювілеєм найкращу матусю, бабусю — Зінаїду Петрівну КОВАЛЬЧУК


В день Вашого, матусе, ювілею, ми Вас вітаємо сім’єю. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм щиро, щоб більше радощів траплялося земних, щоб серце Ваше, мамо, не боліло. Щоб радісним і довгим був Ваш вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З любов’ю внучка, зяті, доньки



26 октября поздравляю Карину ГАЛАГУЗ


Малышка, тебе уже — десять! Пускай тебя звёзды хранят. Уже настоящей принцессой становишься день ото дня! Будь умной, красивой, чудесной, с ладошками, полными звёзд. Тебя, видно, Ангел небесный на землю когда-то принёс!


С большой любовью мама



23 жовтня відзначив 70-річний ювілей Іван Семенович КРИШТАЛЬ із села Тернівки


70 — не привід для печалі, 70 — це зрілість золота. Хай до ста, а, може, ще і далі, йдуть, не озираючись, літа. Хоч було тривог в душі багато, та не будем згадувать сумне, бо горить в душі іще багаття, ще вогонь горить — це головне. Хай дорогу не встеляють хмари, і хода пружиниться міцна, ми за вас сьогодні, ювіляре, всю горілку вип’ємо додна.


З повагою дружина, сини, дочки



25 жовтня святкує ювілей — 25 років — Ігор Борисович ШЕВЧУК


Такий син — це просто диво, все складається щасливо, дарує втіху та розраду, міцну опору і пораду. Розумний, чуйний і вродливий, — будь, синку, радісний, щасливий. Успіхів, дружби і кохання, нехай здійсняться всі твої бажання!


З любов’ю мама, тато, сестричка Юля з чоловіком, племінники Діма і Настуся, тітка Ліда



Любимую Заю, мать, тёщу, свекровь, бабушку — Веру Кузьминичну ОСИПЧУК поздравляем с 55-летним юбилеем!


Дорогую, любимую мамочку с юбилеем поздравить спешим! В этот день мы готовы под тальяночку спеть про то, что мы в сердце храним! Мы премного тебе благодарны, все заботы и всё — для нас, и за то, что тобою подарен целый мир под названьем Земля! На века мы тебе пожелаем с каждым днём быть красивей, добрей! Мы губами к рукам приникаем, обнимаем, целуем тебя!



28 жовтня святкуватиме ювілей чарівна жінка — Вікторія Вікторівна ГРИЦЕНКО


Хай усмішка в очах твоїх іскриться, пісень веселих лине водограй, нехай тобі зима в снігах насниться, нехай життя твоє бринить, як казка, а серце хай зігріє ласка. Хай мрії збудуться твої, будь же щасливою в житті.


З любов’ю і повагою колектив «Фламінго» та сім’я Вовк



29 жовтня святкуватиме чудовий ювілей кохана жінка, прекрасна мама та бабуся — Ольга Григорівна КОСЯНЧУК


Спасибі за ласку, за щире тепло, недоспані ночі, турботу й добро. Здоров’я міцного Вам зичимо щиро, любові і радості, злагоди й миру. Бажаємо чистих світанків, сонячних ранків, щастя без ліку і довгого віку!


З любов’ю чоловік Володимир, син Ярослав, невістка Олена та внук Саша



26 жовтня святкує 18 років Ігор ВОЗІНСЬКИЙ з села Федорівки


Хай молодість твоя ще довго квітне, усмішка сяє на твоїх вустах. І лиш хороше, радісне, привітне тобі в житті перетинає шлях.


З любов’ю папа, мама, дідусь, бабуся, хрещені, сестричка Віка



Шановні водії І.М.Бобер, М.Ф.Деркач, А.Г.Данильчук та керівник ТП — П.Г.Пелешок


Прийміть наші сердечні вітання з Днем автомобіліста. Міцного здоров’я Вам, благополуччя та затишку у Ваших родинах. Щоб не знали Ви лиха в дорозі, щоб завжди Вас стрічало добро на порозі.


Дачники масиву «Гульський»


 

23 жовтня відсвяткувала 55-ліття найдорожча людина на світі, люба матуся та бабуся — Віра Вікторівна ІСКАНДАРОВА


Бажаємо, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро. Тепла і усмішок, щастя без ліку і довгого, довгого, щедрого віку. Здоров’я, щастя та любові — на довгі роки!


З любов’ю онуки Вова, Валерія, Ангеліна, Діма, доньки Ірина і Галина, зять Олександр


 

Шановні працівники автодорожнього господарства Новоград-Волинського краю!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня автомобіліста і дорожника!

Вітаємо всіх, хто вірний професійному обов’язку. Бажаємо працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, міцного здоров’я, добра і благополуччя, невичерпної енергії, нових трудових здобутків, подальшої успішної та безаварійної роботи!


З повагою

Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, діти війни, працівники тилу, вдови загиблих воїнів-визволителів Новоград-Волинського краю!


Щиросердечно вітаємо вас із 69-ю річницею визволення України від фашистських загарбників. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто відійшов у вічність, висловлюємо вдячність і повагу живим. Доземний уклін і сердечна подяка всім, хто захищав нашу країну. Зичимо вам міцного здоров’я та довголіття.


З повагою

Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Василь Парфьонов та Петро Фатенко, голови ветеранських організацій міста і району


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Сергія Павловича ЗАМЯТІНА — 26.10.1952 р.н.

Юрія Анатолійовича ПОПОВСЬКОГО — 26.10.1959 р.н.

Миколу Фадійовича ГУБАНЯ — 27.10.1957 р.н.

Сергія Петровича ШПІНЯ — 27.10.1964 р.н.

Андрія Григоровича ВАКУЛЕНКА — 28.10.1921 р.н.

Володимира Андрійовича ПАЛАЖЧЕНКА — 31.10.1922 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни