Тенісисти розім’ялися перед чемпіонатом області

На спортивній базі НВК «Гімназія імені Лесі Українки — школа І-ІІІ ступенів» була проведена відкрита першість ДЮСШ з настільного тенісу. Змагалися юні любителі малої ракетки 1997-1999 р.н. та 2000-2003 р.н.
Підтвердив свій високий рівень лідер міських тенісистів Микола Корнієнко, який в усіх проведених зустрічах впевнено виграв у суперників. Слідом фінішували представники ДЮСШ з Новоград-Волинського району Артем Оберемко та Сашко Чикуленко.
Серед дівчат старшої групи, як і очікувалося, перемогла чемпіонка області Оксана Близнюк з Новоград-Волинського району, яка у вирішальному поєдинку подолала господарку турніру Аліну Ткачук. Серед молодших хлопців увесь п’єдестал забронювали гості з нашого району — Ігор Нестерук, Сашко Плисак, Андрій Лук’янчук. Подібна картина була серед тенісисток, з тією різницею, що серед усіх трьох призерок були господарки змагань — це Вікторія Сукач, Юля Коханівська, Дарія Орлова.
Незабаром пройдуть обласні змагання серед тенісистів та тенісисток 2001-2003 р.н. Тож у кандидатів до збірних ще є час, щоб підготуватися до поєдинків обласного рівня.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ