З новим інвентарем — і нові перемоги прийдуть!

З новим інвентарем — і нові перемоги прийдуть!

Цими днями матеріально-технічна база відділення карате-до ДЮСШ поповнилася спортивним інвентарем на загальну суму 15 тисяч гривень. Це стало можливим завдяки зусиллям депутата обласної ради Юрія Івановича Тарасюка, який серед місцевих каратистів має репутацію людини, обізнаної у спорті, професіонала своєї справи, котрий перебуває в курсі проблем місцевих спортсменів і, по мірі можливості, намагається їх вирішувати.
Тренер-викладач відділення Петро Корнійчук випромінював радість від того, що тепер його вихованці отримають можливість якісніше тренуватися. Він розповів, що свого часу, два роки тому, побувавши на щорічних підсумкових зборах юних каратистів і їхніх батьків, Юрій Тарасюк пообіцяв допомогти в розвитку цього виду спорту в місті.
У квітні цього року він добився, щоб обласна рада виділила відповідні кошти — 15 тисяч гривень. Щоправда, внаслідок паперової тяганини, довелося чекати аж півроку, доки ці гроші надійшли на рахунок відділення карате-до Новоград-Волинської ДЮСШ.
І ось, минулої п’ятниці, настав урочистий момент вручення спортінвентарю. Подія співпала із перебуванням у Новограді-Волинському молодіжної збірної України з карате-до (у складі якої є і звягельчани), яка проходила тут заключний етап підготовки до чемпіонату світу. Юрій Іванович виступив перед спортсменами, а вони зі свого боку подякували йому за постійну підтримку. Як зауважив Петро Корнійчук, такі моменти особливо приємні, адже у наш час, на жаль, небагато людей, які по-справжньому розуміються на спорті і готові ним опікуватися.
Олег БРЮХАНОВ