Вони дарують частину душі, дають нам можливість почувати себе потрібними…

Шановна редакція газети «Звягель». З нагоди професійного свята — Дня працівників соціальної сфери, яке в Україні відзначається цими чудовими осінніми днями, — хочу розповісти про організацію, що працює на території нашого міста, про людей, які надають професійну допомогу одиноким, малозабезпеченим людям. Це — Товариство Червоного Хреста. Керує цим чудовим колективом професіонал своєї справи, чарівна жінка, мудрий керівник В.Н.Константинова.
Я, інвалід І групи, Степан Ілліч Лібега, вже більше семи років обслуговуюся в цій організації. При будь-якій нагоді, влітку і взимку, медичні сестри Червоного Хреста прийдуть на допомогу нам, людям, які залишилися без піклування рідних, принесуть ліки, зроблять необхідні ін’єкції — М.К.Боревич, І.В.Фенске, Н.С.Повторейко, Н.М.Габрик, при необхідності принесуть смачний обід та приберуть у кімнаті — Л.М.Ференз.
Хочу привітати цей чудовий колектив, висловити найкращі і щирі слова вдячності цим людям. Вони мають у своїх серцях милосердя і частину своєї душі, все своє тепло, розум, професіоналізм, лагідні руки віддають нам, людям, які в наш нелегкий час залишилися без піклування рідних. Дають нам можливість почувати себе потрібними та захищеними. Вітаю всіх зі святом, зичу міцного здоров’я, благополуччя в сім’ях, довгих років життя і всіх земних благ.

З повагою С.ЛІБЕГА, інвалід війни І групи