Коротко...

ВПОРЯДКОВУЄТЬСЯ РУХ ВЕЛИКОГАБАРИТНОГО ТА ВЕЛИКОВАГОВОГО АВТОТРАНСПОРТУ
Заслухавши інформацію начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради В.О.Леня про стан міських доріг та дорожнього руху в місті, з метою підвищення безпеки руху, підтримання технічного стану шляхової мережі міста на належному рівні, міська рада своїм рішенням затвердила схеми дорожнього руху вулицями міста великогабаритного та великовагового автотранспорту.
Отож, транспорт вагою понад 30 тонн вулицями міста проїжджати не повинен. Відділення ДАІ з обслуговування адміністративної території Новоград-Волинського району та автотехнічної інспекції міста Новограда-Волинського (С.А.Дмитерчук) має оформляти дозволи на рух, відповідно до затвердженої схеми. Контроль за рухом по місту такого виду вантажівок здійснюватиме УЖКГ, Е та КВ міської ради.
ВСТАНОВЛЕНО НОВУ ЮВІЛЕЙНУ ВІДЗНАКУ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО
Відповідним рішенням міської ради встановлено ювілейну відзнаку міста «70 років визволення Новограда-Волинського від фашистських загарбників». Зроблено це з метою відзначення учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни і з нагоди святкування 70-ї річниці визволення міста, яке відбудеться 3 січня 2014 року. Нагородження проводитиметься відповідно до затвердженого Положення про ювілейну відзнаку.
Ухвалено також рішення міської ради про нагородження відзнакою міста Новограда-Волинського орденом «Звягель» за вагомий особистий внесок у суспільно-політичне та культурне життя міста, активну участь у житті територіальної громади, високу громадську позицію Завгороднього Ігоря Івановича — спеціаліста з питань страхування страхової компанії «Провідна», члена комітету міськрайонного громадського об’єднання «Спілка-Чорнобиль».
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №595/2013 ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ ДЕРЖАВНИМИ НАГОРОДАМИ УКРАЇНИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ
За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, забезпечення прав дітей і непрацездатних громадян похилого віку, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери постановляю:
Присвоїти почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ» ПРИЙМАКУ Миколі Васильовичу — начальникові управління Пенсійного фонду України в м.Новоград-Волинський та Новоград-Волинському районі, Житомирська область.
Президент України Віктор Янукович, 30 жовтня 2013 року.

Редакція газети «Звягель» щиро вітає Миколу Васильовича з високою відзнакою.