50 тисяч гривень виграли наші танкісти...

50 тисяч гривень виграли наші танкісти...

Впродовж десяти днів на базі 30-ї ОМБр тривав конкурс на кращий механізований взвод у Збройних Силах України. Зауважимо, що участь у ньому взяли чотири військових колективи танкістів-лідерів з 6-го, 8-го та 13-го армійських корпусів, а також — 36-та бригада берегової охорони від Військово-морських сил, які делегували на змагання своїх найкращих фахівців. Призовий фонд, за який довелося змагатися військовим, склав 100 тисяч гривень.
У четвер, 31 жовтня, в урочистій обстановці відбулося нагородження переможців. Приємно, що свою першість і професіоналізм вкотре довели наші — команда механізованого взводу 30-ї ОМБр. Саме ці танкісти продемонстрували найвищі показники у змаганнях з фізичної підготовки, водіння техніки та у бойових стрільбах взводів.
За перше місце переможці отримали грошовий приз — 50 тисяч гривень. Друге місце — у механізованого взводу з 13-го армійського корпусу, третє — у представників Військово-морських сил. Привітати військових та вручити нагороди особисто приїхав Командувач Сухопутних військ ЗС України, генерал-полковник Геннадій Воробйов та командир 8-го армійського корпусу, генерал-лейтенант Петро Литвин.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА