Хроніка 45/2013

ПРИЧІП ВИКРАЛИ ВНОЧІ
У ніч із 23 на 24 жовтня з двору мешканки вул.Дружби, приватного підприємця, невідома особа викрала саморобний причіп до легкового автомобіля. Ведеться перевірка.
З РАХУНКУ ЗНЯЛИ 20000 ГРИВЕНЬ
29 жовтня невстановлена особа незаконно втрутилася в роботу комп’ютера у СТОВ ім.Богдана Хмельницького (с.Повчине) та незаконно здійснила переведення коштів із рахунку товариства в сумі 20000 гривень на рахунок одного з київських банків. За даним фактом ведеться перевірка.
КІНА НЕ БУДЕ…
Днями до Новоград-Волинського МВ із письмовою заявою звернувся пенсіонер, мешканець вул.Рибалка, і повідомив про те, що хтось, розбивши скло у вікні його будинку, що розташований в с.Кущове, проник всередину. В результаті з будинку було викрадено телевізор марки «LG», вартістю 800 грн.
ОБІКРАВ ВИХОВАТЕЛЬКУ
31 жовтня до працівників міліції звернулася мешканка с.Гульськ і повідомила про те, що із приміщення дитячого будинку сімейного типу, де вона працює вихователькою, хтось викрав 300 гривень. Згодом було встановлено, що дану крадіжку скоїв неповнолітній односелець.
ОХОРОНЕЦЬ ЗАТРИМАВ ТРЬОХ КРАДІЇВ
1 листопада, пізно ввечері, до міліції зателефонував начальник охорони ПП «Галекс-Агро» і повідомив, що ним затримано трьох осіб, мешканців с.Кожушки, які скоїли крадіжку зерна кукурудзи з бункеру комбайна, що знаходився на території комори в с.Колодянка. Загальна вага викраденої кукурудзи становить 788 кілограм.
У ході оперативних заходів вилучено гужову повозку та 19 мішків зерна кукурудзи. На крадіїв чекає покарання.
За матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ, підготував Микола МАРУСЯК