За один «вік-енд» — два турніри

За один «вік-енд» — два турніри

Звягельчанин Володимир Стаднік (категорія 76 кг) став бронзовим призером Х Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Трускавецькі джерела», що проходив у однойменному місті у перші дні листопада. Змагання проводилися серед борців 1997-98 років народження.
На жаль, троє його колег по команді не змогли підтримати переможний почин. Найближче до нагороди був Роман Чорномор, котрий поступився у боротьбі за третє місце й завершив турнір на п’ятому.
«За спортивним рівнем змагання не поступалися чемпіонату України. До того ж, своїх кращих спортсменів цього віку делегували Молдова, Польща й Словенія», — відзначив тренер Юрій МІРЗАБЕКЯН, який супроводжував новоград-волинську команду.
Тими ж днями другий склад місцевої команди боровся у Коростені на міжнародному юнацькому турнірі «Кубок древлян», де, крім українців, були команди з Білорусі та Росії.
Із восьми новоград-волинців четверо стали призерами. Друге місце здобула Віка Ясиневич, треті — Аня Стрельченко, Ігор Шевчук та Дмитро Іваненко. Як зазначив тренер Олександр ГУЦАН: «Могли б виступити краще, але декілька наших борців програли за крок до призової трійки».
Олег БРЮХАНОВ