Хроніка 47/2013

ЧИ «ПОХАЗЯЙНУВАЛИ» В БУДИНКУ СВОЇ?
9 листопада у місцевої жінки, котра перебуває в декретній відпустці, хтось викрав з дому документи (свідоцтво про народження дитини) та 1000 гривень.
У даній крадіжці підозрюється колишній чоловік потерпілої. Але так це чи ні — з’ясує слідство.
ЗБИВ ПІШОХОДА
15 листопада, о 17.30, до чергової частини Новоград-Волинського МВ надійшло телефонне повідомлення зі станції швидкої допомоги про те, що по вул.Житомирській, 87, трапилася дорожньо-транспортна пригода.
Незабаром було встановлено, що о 17 годині 25 хвилин громадянин В., місцевий житель, пенсіонер, керуючи автомобілем «ВАЗ-2107» по вул.Житомирській в напрямку центру, скоїв наїзд на пішохода, який переходив вулицю зліва направо. Внаслідок пригоди, 33-річний звягельчанин отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Триває слідство.
КРАДІЖКА МОБІЛОК
15 листопада до працівників міліції звернувся житель села Городище і повідомив про те, що минулого дня, пізно ввечері, в кафе-барі «Сан-Санич» хтось із кишені його куртки викрав мобільний телефон марки «Nokia Lumia 520» вартістю 1000 гривень.
9 листопада до міліціянтів також зверталася звягельчанка з даною проблемою. У неї із сумочки викрали мобільний телефон марки «Samsyng Galaxy Note II» вартістю 5000 гривень.
ЗНИКЛА ЖІНКА
16 листопада до Новоград-Волинського МВ надійшов протокол усної заяви від жителя села Піщів про те, що його співмешканка Вошковц Валентина Іванівна пішла з дому у невідомому напрямку і на даний час не повернулася.
Валентина Іванівна Вошковц, 1981 року народження, уродженка с.Чабель Рівненської області, проживала без реєстрації в с.Піщів, незаміжня, на утриманні має малолітню дитину віком 4 роки. У вересні цього року пішла у невідомому напрямку зі свого помешкання і до цього часу не повернулася, місцезнаходження її — невідоме.
Пошуки жінки тривають. Якщо комусь відома будь-яка інформація про дану особу, — телефонуйте до міліції за номером: 102.
МАБУТЬ, КРАДІЄМ БУЛА ЖІНКА?
15 листопада з дверей будинку мешканки села Красилівки хтось зірвав навісний замок і, проникнувши всередину, викрав мобільний телефон «Самсунг GT», жіночу нижню білизну, шкарпетки, дві кофти, внаслідок чого заподіяв власниці оселі матеріальної шкоди на суму 1500 гривень.
РОЗБИРАЮТЬ БУДИНКИ
18 листопада до міліції звернулася жителька села Кропивні і повідомила про те, що з нежилого будинку, який належить її матері, хтось із зовнішньої частини споруди зірвав та викрав пластикову «вагонку» на загальну суму 2700 гривень.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ