Юні тенісисти — серед лідерів у області

Нещодавно на базі Житомирського політехнічного університету відбувся чемпіонат Житомирщини з настільного тенісу серед спортсменів та спортсменок 2001-2003 років народження. Честь міста захищали вихованці міської ДЮСШ.
У командній боротьбі досить вдало виступили юні тенісистки, посівши друге місце. Справжнім лідером проявила себе Вікторія Сукач, підтримали її Даша Орлова, Юля Коханівська, Аня Диняк, котрі також принесли свої залікові очки до командної скарбнички.
Тенісисти з Новограда-Волинського посіли сьоме місце. Всього у командній боротьбі змагалося 14 команд.
В особистому заліку, де було заявлено понад 40 учасників та учасниць, усі наші тенісистки потрапили до фінальних турів. 5-6-те місця розділили вже згадані Даша Орлова та Юля Коханівська. Вікторія Сукач стала восьмою, Аня Диняк — одинадцятою. У тенісистів найвищий результат — в А.Берегового, який завершив змагання у другій десятці.
Ще один колектив зі Звягельщини — команда ДЮСШ, що створена при Новоград-Волинській районній раді, у юнацькому командному розряді стала переможницею. Чемпіонське звання здобули Ігор Нестерчук, Саша Плисак, Андрій Лук’янець. В особистих турах усі троє також грали у фіналі, посівши відповідно 5, 7, 8 місця.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ