Хроніка 50/2013

НАПАД НА «ЛЕВАДУ»
У ніч проти 9 грудня невідома особа, шляхом зламу замків на вхідних дверях, проникла всередину приміщення бару «Левада», що по вулиці Шевченка, і викрала гроші в сумі 1170 гривень, а також продукти харчування: шоколадки, напої, цукерки, чіпси, чізбургери, курку гриль, солодкі напої, пиво. Всього на загальну суму близько 2 тисяч гривень.
ПОЧИСТИЛИ «ДОРОГИЙ» ВАГОНЧИК
У період часу з 7 по 9 грудня невідома особа, шляхом зриву навісного замка, проникла всередину приміщення вагончика, що розташований по вулиці Відродження, і викрала кольоровий телевізор «Акаі», електрокип’ятильник, пилосос, ящик з інструментами, електропровід, гофру, кросів­ки, жіночу дублянку, жіночу куртку чорного кольору, куртку-пуховик, внаслідок чого заподіяла місцевій жительці матеріальної шкоди на суму близько 7 тисяч гривень.
«ПРАЦЮВАВ», МАБУТЬ, НЕ ОДИН
9 грудня зі складських приміщень СТОВ «Киківчанка», що в с.Кикова, невідомі позривали навісні замки з дверей і, проникши всередину приміщення, викрали металеву бочку із дизпальним ємкістю 200 л та 100 кг мідного кабелю з електрозварювального апарата, внаслідок чого директору підприємства завдали матеріальної шкоди на загальну суму 5000 гривень.
ОБІКРАЛИ ЖИТОМИРЯНИНА
6 грудня до міліціянтів зателефонував мешканець Житомира, водій-експедитор фірми «КТ Україна», і повідомив про крадіжку грошей.
На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. У ході перевірки було встановлено, що близько 12 години того ж дня невідома особа, знаходячись на стоян­ці, яка розташована паралельно до будинку №54, що по вулиці Шевченка, розбила скло на водійських дверцятах автомобіля марки «Форд Тран­зит», який належить житомирянину, і викрала із салону гроші в сумі 34 тисячі 397 гривень. Зникли також технічний талон на даний автомобіль і водійське посвідчення.
НА КРАДЕНОМУ ВЕЛОСИПЕДІ, З ПІСТОЛЕТОМ І СНАСТЯМИ — НА РИБОЛОВЛЮ…
7 грудня до міліції із заявою звернувся житель міста, повідомляючи про те, що цими днями хтось підібрав ключі до замка дверей його гаража, який розташований по вулиці Щорса, і, проникши всередину, викрав велосипед марки «Комаче», вартістю 2000 гривень, ящик із рибальськими снастями, дві вудочки, рибальський бур, дюбельний пістолет. «Рибалку» намагаються розшукати правоохоронці.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ