Журналісти підтримують вимоги «Євромайдану»

Журналісти підтримують вимоги «Євромайдану»

Звичайно, нам, «про­вінціалам», невідомі достеменно всі події, які передували «Євромайдану». Разом із тим нас глибоко обурив той факт, що майже рік нам обіцяли «цукерку» у вигляді АСОЦІАЦІЇ, а в останній день «розвели, як малят», і показали дулю.
Ми не сприймаємо ні такої непередбачуваної політики, ні такого бездарного керівництва економікою, ні такої агресії до мирних громадян. Тому вимагаємо від Президента реальних кроків щодо виходу з кризи:

  • уряд — у відставку;

  • винних у побитті беззахисних людей — до суду;

  • волю політв’язням;

  • підписання угоди про Асоціацію з ЄС.


Ми вимагаємо від народних депутатів, обраних нами, реального голосування за Євроінтеграційні закони. Ми звертаємося до депутатів усіх рівнів від Народної Партії, для перемоги яких під час виборів місцева преса внесла певний вклад, не чекати наступних виборів, а діяти вже зараз. Ми також хочемо знати позицію представників інших політичних сил у місті і районі. Ми, ваші виборці, маємо на це право, щоб не помилитись у майбутньому.
Висловлюючи підтримку акції національного супротиву, яка 22-ий день триває на Майдані Незалежності та в більшості міст України, ми, журналісти, і весь трудовий колектив «Звягеля» хочемо щиро подякувати за роботу своїм колегам на 5 телеканалі, на ТВІ, в «Українській правді». Завдячуючи їм, увесь світ у реальному часі бачить, що відбувається на Майдані.
Особлива подяка журналістам новоствореного «Громадського телебачення» — це спільний проект відомих українських журналістів Романа Скрипіна, Мустафи Найєма та Данила Яневського, які цілодобово забезпечують нам через Інтернет право на поінформованість.
Висловлюючи солідарність, ми хочемо зробити свій невеликий внесок на підтримку незалежних засобів масової інформації та свободи слова в Україні і перерахувати на рахунок «Громадського телебачення» свій одноденний заробіток.
Ми звертаємося до колег з інших засобів масової інформації, до всіх небайдужих наших читачів із закликом приєднатись до цієї ініціативи.
Колектив газети «Звягель», 12 грудня 2013 року

Банківські реквізити: Громадська організація «Громадське телебачення» ЄДРПОУ 38780085 р/р 26005053139189 ПАТ КБ «Приватбанк» МФО 321842.
Призначення платежу: Безповоротна фінансова допомога на здійснення статутної діяльності ГО «Громадське телебачення».