Запрошуємо на загальноміські новорічно-різдвяні заходи!

Запрошуємо на загальноміські новорічно-різдвяні заходи!

Працівники культури, освіти міста потурбувалися про те, щоб новорічно-різдвяні свята для дітей та дорослих міста пройшли весело та цікаво, щоб кожен зміг обрати те, що йому більше до вподоби.
З 10 по 25 грудня у Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді (вул. Радянська) працює «Майстерня Діда Мороза». З 23 по 25 грудня на підприємствах, організаціях та установах міста — новорічна виставка-ярмарок творчих робіт вихованців ЦНТТУМ.
У Молодіжному центрі про­тя­гом грудня 2013 року-січня 2014 року відбуватимуться новорічні святкові акції для дітей у розважальному центрі «Непосиди» та кінотеатрі.
Учні ЗОШ №7 під керів­ництвом педагогів протягом грудня організовують конкурс снігової скульптури та зимової ікебани.
30 грудня, о 14:00, 9 січня, о 10 та 15 годині, у міському Палаці культури ім.Лесі Українки — новорічна вистава народного молодіжного театру «Книга казок». Декілька благодійних новорічних ранків організовуються для дітей, які проживають у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.
1 січня 2013 року, з 2.00 до 5.00, традиційно біля головної міської ялинки на площі Лесі Українки на всіх чекає розважальна програма «Новорічна ніч».
8 січня, о 15.00, з благословення Архієпископа Житомирського і Новоград-Волинського Никодима у міському Палаці культури відбудеться різдвяна програма «Свято радісне Різдва».
14 січня, о 15.00, в МПК для дітей міста — казковий мультконцерт. Цього ж дня, о 16.00, на святвечір запрошує Літературно-меморіальний музей Лесі Українки.
Юні спортсмени у січні 2014 року зустрічаються на дитячому олімпійському спортивному фестивалі.
Гарних та веселих усім свят!
Фото Юрія ДРОБОТА