Канікули — канікулами, а працювати треба

З огляду на новорічно-різдвяні свята, міським головою В.І.Загривим прийнято розпорядження від 13.12.13 р. «Про перенесення робочих днів у 2014 році». Для працівників міської ради, підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень із двома вихідними, вирішено таким чином перенести робочі дні — у порядку і на умовах, встановлених законодавством: з четверга 2 січня — на суботу 11 січня; з п’ятниці 3 січня — на суботу 25 січня; з понеділка 6 січня — на суботу 8 лютого.
Для забезпечення оперативного реагування на непередбачені ситуації, керівникам цих установ у вихідні, святкові та неробочі дні 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 січня встановити чергування відповідальних працівників, подати їх у виконком.
Рекомендовано керівникам району електричних мереж, ТОВ «Міськкомунсервіс», Новоград-Волинського управління експлуатації газового господарства ПАТ «Житомиргаз», Новоград-Волинського міського відділу УМВС України в Житомирській області розробити графіки чергування.
Керівникам міськрайонного управління юстиції, міськрайТМО, комунального підприємства «Новоград-Волинськжитлосервіс» необхідно забезпечувати належні умови для оформлення поховання та надання ритуальних послуг у вихідні та святкові дні.
За інформацією відділу інформації та зв’язків із громадськістю