Бешкетники у барі

Ввечері 19 грудня до чергової частини Новоград-Волинського МВ із заявою про хуліганські дії, що відбувались у одному із закладів громадського харчування міста, звернулася директорка.
Двоє невідомих осіб завдали чималого збитку закладу та неабияк налякали персонал. Обставини події працівники міліції з’ясували безпосередньо за вказаною адресою.
За розповідями свідків події, двоє невідомих осіб, перебуваючи всередині закладу, почали грубо порушувати громадський порядок. Понівечили вхідні двері у приміщенні газовим балоном, після чого почали погрожувати обслуговуючому персоналу вогнегасником та принижувати їх. Почувши, що хтось із співробітників має намір викликати міліцію, — «накивали п’ятами».
Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, при огляді виявили фільонку від вхідних дверей, що була пошкоджена. Також знайшли і вогнегасник, і газовий балон. На даних предметах, що наразі являються речовими доказами, було виявлено та вилучено сліди пальців рук.
Правоохоронці провели першочергові заходи для встановлення осіб, які вчинили такі хуліганські дії. Ними виявились двоє місцевих жителів: 17-річний хлопчина та його старший «товариш» — 27-річний чоловік.
— Щодо даного факту проводяться слідчі дії. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Якщо провину молодиків буде доведено, то відповідальності їм не уникнути, — зауважив керівник Новоград-Волинської міліції Сергій Рябошапка.
Шановні власники торговельних закладів, кафе, барів, ресторанів, готелів тощо! Забезпечте себе, ваших відвідувачів та ваше майно від «небажаних гостей». Встановіть кнопки тривожного сповіщення, які допоможуть у разі надзвичайної ситуації терміново викликати наряд Державної служби охорони.
Тривожна кнопка підключена до пунктів централізованого спостереження ДСО та надає громадянам можливість швидко викликати міліцію. На місце виклику наряд ДСО прибуває за лічені хвилини і вживає всіх заходів для затримання правопорушника.
Інна ВОВЧЕНКО, старший лейтенант