Вітання 52/2013

Вітання 52/2013



















































28 грудня — 30 років, як поєднали свої серця найдорожчі, найкоханіші дідусь та бабуся, татусь і мамуся — Анатолій Вікторович та Лариса Василівна ГАЛЬСЬКІ


Щиро вітаємо з Перлинним весіллям! Як здорово, як мило, у вас багато так дітей. І сонечко завжди для вас нехай світить. Нехай букет святкових квітів вам скаже все за нас. Про те, що так багато років цінуємо дуже вас. Ми вашими досягненнями пишаємося! І кожен день ми Господу Богу дякуємо за таких прекрасних батьків. Попри всі негаразди, злети і падіння, ви разом, дорогі, 30 років! Цінуйте і бережіть один одного. Хай ваша теплота, любов і ласка родині допомагає в дружбі жити. Бажаєм жити довго і щасливо, щоб кожен день був схожий на диво. Хай діти й онуки приносять вам радість, дорогу до хати забуде хай старість. Живіть у здоров’ї, у щасті і силі. Літа проти вас нехай будуть безсилі. Нехай зозуленька кує вам щоліта многая, многая, многая літа!


З великою любов’ю і повагою ваші діти і онуки



1 січня вітаємо з ювілеєм Марію Андріївну ШПАК


Сьогодні рівно 65 у Вашому житті минає. У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті. Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


Діти й онуки



2 января поздравляем с 55-летием Ивана Владимировича НЕРОДУ


Дорогой наш, спасибо, что ты есть. Да, ты достоен уваженья, за твои планы, достиженья, за твои планы, благородство, за силу воли и упорство. За твой талант и за сердечность, за доброту и человечность, за ум, терпение и такт… Ты — самый лучший. Это факт! Желаем здоровья, успехов, удачи! И мы всегда рядом — а как же иначе.


Семья Матвейчуков



26 грудня ювілейний День народження зустріла наша кохана жінка, матуся, бабуся — Любов Миколаївна СКИБА


В цей щасливий день народилася ти! І з цього моменту почала цвісти, цвітом тим своїм радуєш всіх, і вітання щирі ти прийми від усіх! Бажаєм щастя, успіху, любові, щоб не було лихої долі, щоб весело в світі жилося, щоб що хотілося, те й моглося! З Днем народження!


З повагою твої рідні чоловік, діти та онуки



1 січня святкує чудовий ювілей Валентина Миколаївна РАБЧУК


Дорога наша! З ніжними словами всі від душі ми дякуємо тобі за те, що ти, як сонце, поруч з нами завжди і всюди, в радості й журбі. Безхмарних і квітучих ранків хай посила тобі життя, а для сім’ї — благословення на мирне й довге майбуття.


З любов’ю та повагою вся родина



27 декабря встречает 75-летний юбилей Анатолий Николаевич КУЛЯВЕЦ


Всегда заботливый, надёжный и внимательный. Готов дать на любой вопрос ответ. Ты — лучше всех! Ты — просто замечательный, знай, мужа, папы, дедушки и свата лучше, чем ты, на свете нет! Ты подаёшь во всём пример достойный, как научиться цели достигать, без суеты, уверенно, достойно умеешь слово данное сдержать. Спасибо за добро, любовь и ласку, и за отцовский мудрый твой совет. Пусть в жизни будет всё прекрасно. Здоровья, радости и полных счастья лет.


Любящие жена, дети, внуки, сваха


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру вдячність лікарю хірургу-онкологу Ю.В.Мовчану за його мудрість, за його золоті руки та високий професіоналізм. З Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Бог оберігає Вас і Вашу родину.


Сім’я Грищуків


 

Колектив «Норма-Пласт» вітає жителів міста та району з Новим 2014 роком та Різдвом Христовим!


Нехай новорічні свята принесуть вам добробут, благополуччя, родинне тепло, злагоду, щирих друзів. Зичимо вам залишатися нашими клієнтами, і ми наповнимо ваші домівки теплом та затишком. Щасливих і радісних вам свят!


 

Любимый наш детский сад, поздравляем с 50-летием!!!


Детский сад — это Страна Детства, где всегда царят радость, детский смех и веселье. Пусть же и в вашем детском саду смех и радость станут постоянными жителями. Пусть поменьше будет детских слез и обид. И пусть сегодняшний юбилей доставит радость и взрослым, и детям. Желаем вашему детскому саду успехов, удач и благополучия еще на многие-многие года.


С уважением родители воспитанников ДОУ №4


 

Профспілковий комітет та адміністрація міського територіального центру вітає свій колектив та підопічних з наступаючим Новим роком та Різдвяними святами. Бажаємо міцного здоров’я, довголіття, добробуту і тепла, особистого щастя та веселих свят.


 

Адміністрація та профспілковий комітет ПрАТ ВКФ «Леся» сердечно вітає з наступаючим Новим 2014 роком та Різдвом Христовим працівників підприємства, ветеранів виробництва, всіх жителів міста Новограда-Волинського!


Нехай Новий рік увійде до Вашого життя добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки, багато яскравих моментів, цікавих зустрічей. Хай святковий настрій супроводжує Вас упродовж всього наступного року, а доля буде щедрою на здоров’я, щастя, хороших і вірних друзів та надійних партнерів. Віримо, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Нехай Різдвяні свята Божим благословенням осяють усі Ваші добрі справи та віру і надію у день прийдешній.

З Новим роком та Різдвом Христовим!!!


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Анастасію Іванівну ШЕВЧУК — 27.12.1921 р.н.

Віру Миколаївну СМІРНОВУ — 27.12.1924 р.н.

Наталію Федорівну ІВАНОВУ — 28.12.1938 р.н.

Данила Кузьмича ЩЕРБИЧА — 31.12.1922 р.н.

Олександра Олександровича ТОМЧУКА — 30.12.1964 р.н.

Петра Пилиповича ТОЛОЧКА — 01.01.1945 р.н.

Володимира Сергійовича АКЕНТЬЄВА — 01.01.1957 р.н.

Миколу Івановича МІРОШНИЧЕНКА — 01.01.1952 р.н.

Ольгу Василівну БІЛОТІНУ — 01.01.1962 р.н.

Михайла В’ячеславовича ВОЙТАЛЮКА — 01.01.1963 р.н.

Миколу Миколайовича РАБЧЕНЮКА — 01.01.1964 р.н.

Надію Омелянівну КРАВЧЕНКО — 01.01.1919 р.н.

Василя Миколайовича МАТВІЙЧУКА — 01.01.1948 р.н.

Михайла Анатолійовича ЧАЮКА — 01.01.1944 р.н.

Владислава Олександровича МАТВЄЄВА — 02.01.1928 р.н.

Михайла Тарасовича БУЩЕНКА — 02.01.1942 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни