Юні майстри малої ракетки — треті у загальному заліку в області

Юні майстри малої ракетки — треті у загальному заліку в області

Сезон змагань 2013 року з настільного тенісу завершився першістю області, яка пройшла нещодавно на базі Житомирського технологічного університету. Спортсмени та спортсменки 1996-1999 р. н. змагалися в командному та особистому розрядах.
Якщо в командній боротьбі особливих досягнень не було (лише місця в першій десятці), то в найбільш престижному особистому розряді похвалитися є чим. Після кількарічної перерви чемпіоном області став вихованець відділення настільного тенісу міської ДЮСШ гімназист Микола Корнієнко. Воно і не дивно, адже в активі цього юнака є вдалі виступи на міжнародних турнірах в Івано-Франківську, Жовкві (Львівська область). Важливий досвід здобув юний тенісист, виступаючи в регіональній та вищій лізі України у складі команди «Юнік-Фарма».
Заслуговує на відзнаку також виступ Аліни Ткачук (у старшій віковій групі).
Паралельно проводилася особиста першість області серед учасниць та учасників 2003 р.н. Другою призеркою стала Юля Коханівська, четвертою в таблиці розташувалася Даша Орлова. А в заліку виступів за 2013 рік в усіх турнірах наша збірна посіла ІІІ місце в області і нагороджена пам’ятним призом.
Разом зі спортсменами ділять радість високих досягнень тренери Л.Х.Майстер та В.П.Бурковський. Хочеться вірити, що і прийдешній 2014 рік буде вдалим для тенісистів і тенісисток міста!
Володимир БУРКОВСЬКИЙ