У новому році пощастить Лесям!

Усі ті дівчатка, котрі народяться та отримають ім’я «Леся» у Новограді-Волинському в 2014 році, гарантовано отримають поздоровлення та подарунки від швейної фабрики «Леся».
Проте найбільше пощастить першій Лесі — тій маленькій принцесі, котра першою в 2014 році отримає ім’я Леся. Однойменна фабрика-тезка подарує дівчинці сучасний візок-коляску — «транспортний засіб», що спрощує життя батькам і робить його комфортнішим для малят.
«Леся» — це не просто один із лідерів легкої промисловості. Топ-менеджери Новоград-Волинської швейної фабрики переконані: ім’я Леся стильне та сучасне і заслуговує популяризації з-поміж сучасного розмаїття імен. Адже жінки з іменем Леся — цілеспрямовані, наполегливі і разом із тим ніжні та гостинні. Вони — успішні організатори, допитливі і життєрадісні.
Та головне, що відрізняє власниць такого імені, — це оригінальність звучання і милозвучність. До речі, наша видатна землячка Леся Українка також мала дане ім’я.
Відтак 2014 рік має стати роком Лесі, і тому новоград-волинським дівчаткам, котрих батьки назвуть Лесями, буде щастити вже з перших днів. Батьки даруватимуть їм любов з перших хвилин народження, а успішне підприємство-тезка — подарунки та позитивний настрій. Подарунок для першої Лесі — обрано, і тепер залишається трохи часу для головної інтриги: в який саме день побачить світ маленька панночка та який характер матиме — по-зимовому спокійний чи по-літньому гарячий.
Оптимістичні прогнози дають і лікарі, адже ті майбутні матусі, хто народжуватиме на початку нового року, протягом вагітності уважно ставилися до здоров’я, а відтак є безумовна надія, що малята народяться з міцним здоров’ям.
Дарувати максимум позитиву у житті — така філософія швейної фабрики «Леся» і саме тому було вирішено — приємних миттєвостей та радощів повинно стати більше. Кожна новоград-волинська дівчинка, котру у свідоцтві про народження запишуть Лесею, отримуватиме спеціальні та неповторні подарунки від фабрики-тезки.
…Окрім стильних та модних тенденцій Нового року, у Новограді-Волинському законодавицею моди стане… Леся.