Хроніка 3/2014

ВИКРАЛИ МОПЕД І ВЕЛОСИПЕД
У період часу з 15 години 6 січня по 9 годину 7 січня невідома особа проникла через незамкнені вхідні двері до приміщення нежитлового будинку (вул.Лянгуса), звідки викрала мопед марки «Honda Dio» чорного кольору та велосипед іноземного виробництва, спортивного типу, сірого кольору, чим спричинила потерпілим матеріального збитку на загальну суму 3300 гривень.
ОДИН ДЗВІНОК — І ВТРАТА П’ЯТИ ТИСЯЧ
8 січня в чергову частину Новоград-Волинського МВ надійшла заява від громадянки Т., інваліда І групи, котра проживає по вул.Юношева, про те, що невідома особа шляхом обману та зловживанням довірою заволоділа її грішми в сумі 5000 гривень.
Під час перевірки було встановлено, що 6 січня, о 14 годині 20 хвилин, на мобільний телефон громадянки Т. зателефонувала невідома особа і, представившись працівником медичної частини, шляхом обману заволоділа грішми. Триває перевірка.
ПОБИЛИ СКЛО І ВКРАЛИ АКУМУЛЯТОР
У період часу з 8 по 10 січня невідома особа шляхом підбору ключа проникла до гаража №2 по вул.Зарічній, звідки з автомобіля марки «КІА РІО» викрала акумуляторну батарею та розбила скло водійських дверцят, заподіявши потерпілому матеріальної шкоди на суму 1000 гривень.
ПОВІРИВ ШАХРАЮ ТА ВТРАТИВ П’ЯТЬ ТИСЯЧ
10 січня, близько 16 години, на мобільний телефон мешканця міста зателефонувала невідома особа та повідомила, що його син скоїв ДТП — збив дівчину, яка знаходиться в лікарні і на її лікування терміново потрібні гроші. Їх необхідно переказати через термінал. У результаті чого невідома особа шляхом обману та зловживання довірою заволоділа грішми в сумі 5 тисяч гривень, які були переказані через платіжний термінал одного з банків.
Правопорушника шукають.
ЩО ПОТРАПИЛО ПІД РУКУ
У період часу з 17 години 10 січня по 8 годину 11 січня невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла до приміщення гаража №54, що розташований по вул. Войкова, звідки викрала акумуляторну батарею, зарядний пристрій, каністру об’ємом 4 літри з мастилом, каністру об’ємом 2 літри з тосолом та набір ключів. Крадій із місця злочину зник, завдавши потерпілому власнику гаража матеріального збитку на загальну суму 900 гривень.
ПОПРОСИВ ТЕЛЕФОН ТА НЕ ПОВЕРНУВ
11 січня до міліції надійшла заява від жительки міста, котра перебуває у відпустці по догляду за дитиною, і повідомила, що 8 січня, в пізній час доби, перебуваючи поблизу магазину «Юлія», 24-річний непрацюючий звягельчанин шляхом обману та зловживанням довірою заволодів її мобільним телефоном та не повернув до теперішнього часу.
КРАДУТЬ ВІДЕОКАМЕРИ ЗІ СТОВПІВ
10 січня до чергової частини міліції звернувся мешканець м.Житомир і повідомив про те, що на 227 км автодороги «Київ-Чоп» викрадено дві камери відеоспостереження.
У ході першочергових слідчих дій було встановлено, що в період часу з 27 грудня 2013 року по 9 січня 2014 року невідома особа викрала дві камери відеоспостереження із металевого стовпа на вищезгаданому відрізку дороги, які належать Службі автомобільних доріг у Житомирській області, вартістю близько 22000 гривень кожна.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ