Збив на смерть, а труп підкинув у двір лікарні?

Збив на смерть, а труп підкинув у двір лікарні?

Вранці 15 січня, на території міськрайТМО, неподалік від приміщення стаціонару, з боку реанімації, було виявлено труп чоловіка. Він лежав під парканом, що відділяє територію лікарні від приватного домоволодіння.
Як повідомляють у Новоград-Волинському МВ УМВС, тілесні ушкодження, виявлені на трупі, характерні для дорожньо-транспортної пригоди. Загиблий чоловік — віком близько 45-50 років, середньої статури, зріст — 165-170 см, волосся русяве, середньої довжини. Особливих прикмет немає. Був одягнений: темно-сіра балоньєва куртка, сірий джемпер, коричнева безрукавка, кофта спортивна червоного кольору з капюшоном, футболка біло-синя, штани темно-сірі, черевики чорні зі шкірозамінника.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Міліція встановлює особу загиблого та вживає всіх необхідних заходів для розшуку водія автомобіля, який здійснив наїзд на людину та зник із місця пригоди.
«Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини цієї ДТП, марку чи колір автомобіля, яким смертельно травмовано людину, то просимо повідомляти до чергової частини міськвідділу (вул.Івана Франка, 3а) або за телефонами: (04141) 5-22-25, 102 (цілодобово). Конфіденційність гарантується», — міліція закликає громадян не бути байдужими і допомогти у пошуках причетних до цієї пригоди.
Нагадаємо, що місяць тому, 13 грудня, неподалік від цього ж місця, на протилежному боці вулиці Медведєва, також було виявлено труп чоловіка.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Юрія ДРОБОТА