Поминання 3/2014

Поминання 3/2014



























































ПАМ’ЯТІ КОЛЕГИ

20 січня минає 40 днів, як пішла у вічність наша шановна колега, чудова людина, талановитий учитель математики, мудрий наставник — Алла Гнатівна ГУТОВСЬКА


Вона пішла від нас у кращі світи, де вже немає страждань та болю, а залишила нам на спомин та в приклад безмежну любов до людей, відданість своїй нелегкій, але такій важливій, професії — Вчитель. І справді, Алла Гнатівна була вчителем від Бога. Ця мрія була виплекана нею з самого дитинства, а велика наполегливість, старанність, щедро даний Богом талант математика допомогли їй досягти найвищих вершин педагогічної майстерності, заслужити глибоку шану колег, вихованців та їх батьків.

Рідній дев’ятій школі Алла Гнатівна присвятила 43 роки свого життя, з них 17 років працювала заступником директора з навчально-виховної роботи.

Ми пишаємося тим, що саме нам випала велика честь працювати пліч-о-пліч зі справжнім майстром педагогічної справи, мудрим наставником молодих учителів.

Ми завжди відчували її дружню підтримку та душевне тепло, прислухалися до мудрих порад і настанов. Вона була для нас взірцем у всьому: люблячою дружиною, матір’ю і бабусею, прекрасною подругою, дбайливою господинею, чуйною, доброю людиною із вродженим почуттям гумору. Вона вчила нас ніколи не падати духом, з посмішкою долати усі перешкоди.

Свою захопленість математикою Алла Гнатівна передала синові Юрію Анатолійовичу, який закінчив факультет прикладної математики Київського державного університету, та онукові Максиму, який закінчив той же факультет, що і батько. Онука Поліна також здобуває вищу освіту в Херсонському університеті.

Минають дні, а серця наші не можуть змиритися з великою втратою. Всі, хто знав Аллу Гнатівну Гутовську, згадайте разом з нами добрим словом і тихою молитвою цю чудову людину. Нехай свята земля береже її вічний сон, а Господь дарує Царство Небесне її душі.


Колектив ЗОШ №9



Пішов у вічність — навіки, а в серці залишився — назавжди…


21 січня — 40 днів, як перестало битися серце дорогого чоловіка, люблячого батька, дідуся — Юрія Петровича КУЛЕШІ


Закотилось у вічність життя, ніби сонце сховалось за обрій. З того світу нема вороття, розуміємо це ми сьогодні. Серця плачуть від болю й кричать: «Рідний наш, повертайся додому!» Не стихає печаль ні на мить, залишаючи вічну утому. Вічний спокій твоїй душі. Усі, хто знав, згадайте разом з нами добрим словом і тихою молитвою.


Вічно сумуючі дружина, син, невістка та онуки



21 січня минає 40 днів, як пішла у вічність дорога матуся, дружина, бабуся — Галина Миколаївна ШЕВЧУК


Не може серце з цим змиритись, що поряд з нами тебе нема, ще б жити, жити, лишився біль, печаль одна. Пам’ять про Вас завжди у наших серцях. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Царство Небесне Вам, рідненька.


Вічно сумуючі чоловік, син, невістка, онук, рідні



20 січня минає 10 років світлої пам’яті дорогої нам людини — Олександра Олексійовича ЖУРАВЛЯ


Ти пішов від нас, залишивши печаль та сльози. Скільки часу не минуло б, вічно житимеш у наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій, наш рідний.


Рідні



17 січня — рік світлої пам’яті Івана Валерійовича ВАСИЛЬЄВА


Світла і вічна пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Всі, хто знав, згадайте разом з нами добрим словом і тихою молитвою. Царство тобі Небесне і вічний спокій твоїй душі.


У скорботі батьки, сестричка, хрещений, дід



Тепло душі твоєї залишилося разом з нами...


17 січня — рік світлої пам’яті дорогого, турботливого сина, брата і доброї, порядної людини — Валерія Михайловича CЛІВІНСЬКОГО


Як сумуємо без тебе, рідний синок, печаль не проходить і болить серце. Навіки покинув ти нас, дорогенький. Як важко без тебе нам жити. Царство тобі Небесне, вічний спокій твоїй душі. Усі, хто знав Валеру, згадайте добрим словом і тихою молитвою.


Вічно сумуючі мама, брат з сім’єю, всі рідні



Остановило время бег, и боль всю душу сжала,

ушёл из жизни человек, каких на свете мало...


21 января — год светлой памяти Григория Васильевича ЛЯНГУСА


Тебя уж нет, а мы не верим, в душе у нас — ты навсегда. И боль свою от той потери не излечим никогда.


Жена, дети, внуки, родные



14 січня минуло 40 днів, як не стало найдорожчої нам людини — Марії Андріївни КОВАЛЬЧУК

19.01.1933-06.12.2013 рр.


Немає таких слів, щоб висловити біль наших сердець. Хай Господь Бог дарує Царство Небесне твоїй душі.


Вічно сумуючі діти, онуки, правнуки



Остановило время бег, и боль всю душу сжала,

ушёл из жизни человек, каких на свете мало...


13 января — 9 дней со дня смерти Владимира Трофимовича ХАРЧЕНКО

21.06.50-05.01.2014 гг.


Словами не высказать, слезами не выплакать горе. Тебя уж нет, а мы не верим, в душе у нас — ты навсегда. Царство тебе Небесное.


Скорбящие жена, дети, внуки, сёстры, брат и родные



20 січня минає 9 днів, як не стало дорогої мами — Ганни Федорівни КОВАЛЬОВОЇ


Плаче серце, біль не передати, сумуємо і пам’ятаємо кожну хвилину. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Вічний спокій тобі, рідненька, а ми ніколи не забудемо.


Сумуємо, син, дочки, зять та онуки



15 января — год светлой памяти нашего дорогого Алексея ЯЦУКА


В этом мире ангелом вернёшься, сыном ты хорошим был всегда. В нашей жизни светом обернёшься, вечно будем помнить мы всегда.


Родители и близкие



23 січня — річниця світлої пам’яті Миколи Степановича КОВАЛЬЧУКА


Горбок землі мовчить, як все довкола, і огортає душу тихий жаль, що не побачимо уже ніколи ні твою душу, ні твою печаль. Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина і добрим словом люди пом’януть. Царство Небесне твоїй добрій душі.


Сумуючі мати, брат, сестра з сім’ями, хрещена Тамара, всі рідні



18 січня минає 4 роки, як пішов із життя чоловік, батько, дідусь — Олександр Олександрович ГУК


Пожити на думці ще трохи було, і, може, пожив би, та сонце зайшло. Для того, хто дорогий був при житті. Хто забув, — згадайте.


Сумуючі дружина, дочка та онуки



16 та 20 січня минає 10 років, як пішли у вічність Катерина Григорівна БОРОВСЬКА та Йосип Антонович БОРОВСЬКИЙ


Пам’ятаємо, любимо, сумуємо. Царство Небесне і вічний спокій Вам, наші рідненькі.


Дочка, онуки