«Сонечко» святкує ювілей

«Сонечко» святкує ювілей

Напередодні Нового року своє 50-річчя святкував дошкільний навчальний заклад №4 «Сонечко». Свою трудову діяльність дитячий садок розпочав у далекому 1963 році. Це був перший типовий дошкільний заклад у місті Новограді-Волинському. За останні роки створено сучасне предметно-розвивальне середовище, обладнані та озеленені ігрові майданчики, налагоджена співпраця з батьками.


На сьогодні в дошкільному закладі функціонує шість груп, в яких виховується 202 дітей. Тут трудяться по-справжньому творчі люди. Всю свою душу і серце вони віддають дітям.
Ювілейна дата — це дійсно чудове свято, і на нього зібрались друзі, яких об’єднав дитячий садок. Привітати колектив прибули: кандидат психологічних наук, автор багатьох навчальних посібників Ю.С.Манилюк, старший спеціаліст управління освіти і науки І.Р.Самойленко, методист інформаційно-методичного центру І.В.Кондратець, заступник голови Благодійного фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся» А.С.Солодовник та випускники дошкільного закладу. Гостей зустріли екскурсоводи-вихованці дошкільного закладу, які провели екскурсію по садочку.
На святі прозвучало багато теплих слів на адресу колективу. Щирі вітання від випускників дитячого садочка та від членів батьківської ради були теплими та зворушливими.
Справжнім подарунком стала презентація навчально-методичного посібника «Сонячний дім дитинства в Лесиному краї: виховання культурної еліти нації в дошкільному навчальному закладі» за науковою редакцією кандидата психологічних наук Ю.С.Манилюк, надрукованого за сприяння Благодійного фонду Володимира Литвина «Майбутнє Полісся». Саме в ньому висвітлено багаторічний досвід роботи закладу.
За інформацією ДНЗ №4 «Сонечко»