Зі старту — по медалі

Зі старту — по медалі

На свої перші змагання у 2014 році Новоград-Волинський клуб карате-до «Січ» вирушив на Слобожанщину, де проводили традиційний турнір «Харків-OPEN». Учасниками відкритого чемпіонату Харкова стали 42 клуби з шести країн — України, Росії, Білорусі, Азербайджану, Грузії і Туреччини.
Команду клубу «Січ» на чолі із тренером Вадимом Рибачком склали 6 спортсменів, серед яких були представники клубу, а також міської ДЮСШ і ФСТ «Спартак». Трьом із них вдалося пробитися у призери.
У віковій категорії 12-13 років переможцем стала звягельчанка Аліна Карпишина, котра у фіналі перемогла представницю Туреччини. Друге місце, поступившись у фіналі спортсменці з Азербайджану, посіла Ольга Павлова. Третє місце — у Дмитра Корнійчука. Дуже близько від призового місця завершив турнір Олексій Тростенюк, який виграв два поєдинки з чотирьох, але ключовий — за бронзу — програв.
Тим часом протягом п’яти днів, із 21 по 25 січня, у Новограді-Волинському, на базі ДЮСШ, проводилися збори молодіжної збірної України з карате-до, тренером якої є звягельчанин Петро Корнійчук. Юніори, кадети і молодь готувалися до чемпіонату Європи, який вже 7 лютого розпочнеться у португальському Лісабоні.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Іллі СІМЧУКА