«Пошта Святого Валентина» збирає освідчення закоханих!

Кохання — це феєрверк бурхливих емоцій, які отримують прописку у закоханих серцях. Вам є про що розповісти, і ви згораєте від нетерпіння, прагнучи освідчитися коханій людині? Тоді улюблена читачами рубрика «Пошта Святого Валентина» — для вас!
Напередодні Дня усіх закоханих наша редакція багато років поспіль збирає «валентинки», від яких (віримо!) тане зимова крига на серцях і з новою силою розквітають ваші душі. Погодьтеся, приємно прочитати несподіване освідчення у газеті, адресоване саме вам — від коханої людини або ж незнайомки чи незнайомця, з якими напередодні зустрілися поглядами і вже не можете від цього жити спокійно…
Фантазувати на тему кохання можна нескінченно довго, як і придумувати слова, що здатні відчинити серце того, кому ви освідчуєтесь. Тож надсилайте свої «валентинки» на електронну скриньку klim_nv@ukr.net або ж на поштову адресу: вул.Радянська, 3. Вимоги: освідчення повинні бути оригінальними, авторськими та «з душею» (вірші з листівок не приймаються). Додаткова інформація — за тел.: 5-22-18.
Юлія КЛИМЧУК