Хроніка 6/2014

ОБІКРАЛИ МАЙЖЕ ПІВРОКУ ТОМУ…
30 січня до правоохоронців звернулася мешканка вулиці Леваневського і повідомила про те, що ще у серпні минулого року невідома особа з її квартири викрала сушилку марки «ВОМАNN» вартістю 800 грн.
Незабаром міліціонери встановили, що в скоєнні даного кримінального правопорушення обгрунтовано підозрюється жителька м.Кременчук, котра на даний час перебуває в Новограді-Волинському без постійного місця проживання.
ДОБРЯЧЕ ЗАПАССЯ ХАРЧАМИ
У період часу із 15 години 31 січня по 8 годину 2 лютого невстановлена особа шляхом пошкодження навісного замка вхідних дверей гаража (вулиця Ціолковського), проникла всередину приміщення, звідки викрала продукти харчування — чай, каву, томатну пасту, консерви та інше — на загальну суму близько 7 тисяч гривень. Злодія розшукують.
ВИКРАДЕННЯ ЗОЛОТИХ РЕЧЕЙ
3 лютого до міліції звернулася жителька вулиці Шевченка і повідомила, що хтось обікрав її квартиру. Згодом правоохоронці з’ясували, що зловмисник, проникнувши до помешкання, викрав золоті вироби — 3 золоті ланцюжки, 3 золоті підвіски, 2 золоті обручки, 1 пару золотих сережок, 1 золотий браслет, чим спричинив потерпілій матеріальної шкоди на загальну суму 20000 грн.
У цьому злочині обгрунтовано підозрюється громадянин О., 1985 року народження, котрий проживає по вулиці Войкова. Наразі проводяться заходи з розшуку крадія та викрадених речей.
ТЕЛЕФОННІ ШАХРАЇ НЕ ДРІМАЮТЬ
2 лютого, близько другої години дня, невідома особа зателефонувала одній із жительок міста і шляхом обману та зловживання довірою отримала реквізити банківської картки потерпілої, з якої невдовзі зникли гроші в сумі 1000 грн.