Господиня квіткового салону «Флоренція» переконана: «Жінки і квіти — це найпрекрасніше, що Бог подарував чоловікам»

Господиня квіткового салону «Флоренція» переконана: «Жінки і квіти — це найпрекрасніше, що Бог подарував чоловікам»

Ми вже писали про те, що з відкриттям на «Світанку» квіткового салону «Флоренція», весна до нас у Новоград прийшла ще взимку. І хоч похмурий березень продовжує скупитися на сонячне весняне тепло, надворі — свято прекрасного і милого жіноцтва. Як розповіла господиня салону Валентина Гаврилюк, її магазин зустрічає весну у квітковому «всеозброєнні» — з ексклюзивними пропозиціями для новоград-волинців. Про це — далі.
Звістку про появу салону багато хто у місті сприйняв з оптимізмом — нарешті можна відійти від стереотипів в оформленні букетів, вирватися з рамок буденних провінційних пропозицій, і — вперед, гуляй, фантазіє! Пані Валентина залюбки вітає винахідливість та творчість тих, хто відвідує її салон, тому за короткий проміжок часу тут з’явилися постійні клієнти. Тішить те, що більшість серед них — чоловіки. А, отже, не перевелися ще на нашому світі джентльмени, і не одна чарівна звягельчанка цими днями (наступними — теж, бо свято 8 Березня можна повторювати впродовж цілого року необмежену кількість разів!) отримає нестандартний оригінальний букет, який, мовою квітів, розповість їй найпотаємніше…
— Пропонуємо нашим клієнтам композиції квітів на будь-який смак, у тому числі — у корзинках. Широкий асортимент букетів різноманітних розмірів, кольорів, з екзотичними і традиційними квітами. Можете бути впевненими, що ваш квітковий дарунок стане ексклюзивним, адже він створений та оформлений саме на ваше замовлення, — запевнила Валентина Гаврилюк.
«Хто тримає у руках квіти, той зла не побажає», — у цьому були переконані ще древні греки, і саме ці слова флорист Валентина Гаврилюк використовує у якості головного принципу у роботі.
— Жінки і квіти — це найпрекрасніші створіння, яких чоловікам подарував Бог, — переконана господиня салону. — Любіть і шануйте жінок, не забувайте дивувати їх, дарувати квіти та надихати. Нехай краса, любов і весна постійно живуть у ваших душах, а ми у цьому допоможемо! У святкові дні працюватимемо без вихідних, перерви, з 7.30 до 22 години. Мріємо зробити так, щоб кожна жінка у Новограді почувалася, як найпрекрасніша квітка!
Розмовляла Юлія КЛИМЧУК
Фото Іллі СІМЧУКА