Юні тенісисти з чотирьох міст і районів області змагалися на турнірі на призи газети «Звягель»

Юні тенісисти з чотирьох міст і районів області змагалися на турнірі на призи газети «Звягель»

Вісімнадцятий турнір із настільного тенісу на призи газети «Звягель» зібрав понад 60 юних тенісистів та тенісисток. Рівень учасників був досить високим, адже у складі більшості команд були призери обласних чемпіонатів.
Серед тенісистів 1999 року народження та молодших до трійки лідерів турніру увійшли призери чемпіонатів Житомирщини Артем Цимбалюк та Євген Свіжевський, котрі захищали кольори збірної Володарськ-Волинська, а також Денис Мішустін із Червоноармійська. Микола Нестерчук з команди Новоград-Волинського району — четвертий.
У молодшій віковій групі (юнаки, 2003-2004 р.н.) весь п’єдестал — за вихованцями Червоноармійської ДЮСШ. Це — Андрій Супрунчук, Дмитро Слюсар, Дмитро Андрійчук. Четвертий серед лідерів Максим Лавренюк — з команди Новограда-Волинського.
У тенісисток старшої вікової групи (2000-2002 р.н.) всі нагороди — в активі вихованок Звягельщини. Перше і друге місця посіли Вікторія Сукач і Анна Диняк з міської збірної, третя призерка — Аліна Боровик — з Новоград-Волинського району.
Підтримали переможний хід старших юні зірочки міської ДЮСШ (2003-2004 р.н.). Чемпіонкою стала Даша Орлова, слідом розташувалися Юлія Коханівська та Ярослава Філінська.
Призери в усіх вікових групах відзначені медалями, грамотами, «солодкими» призами, призами глядацьких симпатій. За активну атакуючу гру відзначені Дар’я Орлова та Артем Цимбалюк.
Незабаром відбудеться обласний чемпіонат серед тенісистів 1996-1998 р.н., тож побажаємо збірним міста і району вдалих виступів.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото Іллі СІМЧУКА