Змагаються вчителі

Змагання з міні-футболу — останній вид спартакіади працівників загальноосвітніх навчальних закладів району — було проведено на весняних канікулах. Збірні Великомолодьківської, Токарівської, Городницької, Несолонської, Повчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та відділу освіти виборювали звання чемпіона району 2013-2014 навчального року.
На шляху до фіналу збірна Великомолодьківської і Токарівської ЗОШ (капітан І.С.Храбан) перемогла збірну Несолонської ЗОШ (капітан В.В.Стародуб) з рахунком 7:0 та Городницької ЗОШ (капітан Б.А.Нагірняк) — 5:2 і зустрілась у фіналі з командою відділу освіти (капітан Ю.М.Павлюк), яка, у свою чергу, перемогла команду Повчинської ЗОШ (капітан А.М.Ничипорчук) — 4:2.
Фінал подарував справжнє видовище і став багатим на голи. Обидві команди продемонстрували технічну комбінаційну гру. Жагу до перемоги виявила збірна команда Великомолодьківської і Токарівської ЗОШ, яка, поступаючись із рахунком 0:4, не тільки вирівняла становище (4:4), а й влучніше пробила післяматчеві пенальті — 4:2, і здобула звання чемпіона району.
У матчі за ІІІ місце команда Повчинської ЗОШ перемогла Городницьку ЗОШ із рахунком 6:1.
Кращим нападником турніру став учитель Повчинської школи Я.П.Корнійчук, на рахунку якого 7 голів.
Переможці та призери турніру відзначені грамотами відділу освіти.
За інформацією районного відділу освіти