«Леся» — Лесі: чарівна манюня з гордим ім’ям ­отримала подарунок від швейної фабрики-тезки

«Леся» — Лесі: чарівна манюня з гордим ім’ям ­отримала подарунок від швейної фабрики-тезки

Ще на початку цього року керівництво Новоград-Волинської швейної фабрики «Леся» пообіцяло відзначити усіх новонароджених дівчаток у нашому місті, котрих назвуть Лесею. А найбільше мало пощастити найпершій Лесі, народженій цьогоріч у Новограді, котрій підприємство у подарунок гарантувало перший у житті дитини власний транспортний засіб — сучасний візок-коляску! Топ-менеджери підприємства переконані, що це ім’я стильне, сучасне та заслуговує популяризації з-поміж великого розмаїття. До того ж, маємо видатну землячку-поетесу, яку увесь світ знає як Лесю Українку.
Судячи з того, що цікаві акції на фабриці відбуваються із завидною регулярністю, можна стверджувати, що керівництву «Лесі» не позичати оригінальних ідей та креативу. Лідер легкої промисловості впевнено здобуває імідж сучасного підприємства.
І ось, нарешті, 19 березня у Новограді-Волинському на світ з’явилася чарівна манюня з гордим ім’ям Леся. Саме так назвали свою донечку батьки Федоренки, а фабрика-тезка не забарилася із подарунками.
1 квітня представники підприємства приїхали до Федоренків із вітаннями та наміром взяти шефство над новонародженою. Дівчинка одразу стала знаменитістю — стільки уваги з перших днів життя щастить отримати не кожній дитині. Ось як радісну подію прокоментувала директор швейної фабрики «Леся» Тетяна Кондратюк:
— Наша фабрика дотрималася обіцянки, тож даруємо нашій чудовій тезці брендовану коляску зі слоганом: «Леся» — з нами краще!».
Тепер усі навколо знатимуть, що власниця ексклюзивного візочка — дівчинка Леся. Маємо намір і надалі опікуватися дівчинкою та підтримувати її, адже вона від народження стала членом нашого дружного колективу!
Маленька Леся — це дев’ята дитинка у сім’ї Федоренків. Як розповіла мати дівчинки Наталя Миколаївна, разом із чоловіком обрали саме це ім’я, бо воно милозвучне, красиве і коротке. Разом із батьками керівництво фабрики-тезки сподівається, що дівчинка зростатиме допитливою, життєрадісною та матиме успіх у житті. Наразі ж малеча радо позувала журналістам і досить комфортно почувала себе під спалахами фотооб’єктивів у маминих обіймах. Ще б пак — із такими шефами можна почуватися справжньою зіркою!
Впродовж року усі дівчата, названі ім’ям Леся, отримуватимуть подарунки від фабрики-тезки. Принаймні це пообіцяли на підприємстві. А тут звикли дотримуватися обіцянок!
Юлія КЛИМЧУК
Фото Іллі СІМЧУКА