Хроніка 15/2014

ОБІКРАЛИ ДВА МАГАЗИНИ
У ніч із 27 на 28 березня невідома особа, шляхом зламу замка на вхідних дверях, проникла до магазину, що по вулиці Слобідській у селі Романівка, звідки викрала продукти харчування загальною вартістю близько 2000 гривень. А 1 квітня, о 5 ранку, до чергової частини міліції надійшло телефонне повідомлення від працівника охоронної фірми «Дівікс» про те, що в магазині «Полісся» (вулиця Рокоссовського) відчинено двері. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з’ясувалося згодом, приблизно за годину до приїзду правоохоронців, невстановлена особа, підібравши ключа до врізного замка вхідних дверей магазину, проникла всередину і викрала близько 400 гривень, цигарки та алкогольні напої на загальну суму 5000 гривень.
«ОБЕЗСТРУМИЛИ» «КАМАЗ»
У період часу з 28 по 30 березня, невідома особа розбила скло в гаражі, який розташований на території, що охороняється, філії «Новоград-Волинський ДЕД» (вулиця Рівненська), відтак проникла всередину приміщення і викрала 3 акумуляторні батареї з автомобіля марки «КАМАЗ», 30 л бензину та 30 л дизельного пального, чим спричинила матеріальної шкоди на загальну суму 3500 гривень.
КРАДІЖКА ПЕРНАТИХ
У ніч із 31 березня на 1 квітня невідома особа проникла через незачинене віконце до сараю мешканки с.Ярунь і викрала 20 курей та 4 індокачки, чим спричинила потерпілій матеріального збитку на суму 2080 гривень.
ПІСЛЯ РОБОТИ ВКРАВ ГРОШІ
2 квітня до міліції зателефонував мешканець міста і повідомив про те, що він цього дня запросив до себе звягельчанина (раніше судимого), аби той допоміг йому по господарству. Однак після роботи помічник непомітно підібрав ключі до його будинку і викрав з нього майже дванадцять тисяч гривень.На даний час працівниками міліції проводяться заходи щодо встановлення місця перебування даної особи.
У П’ЯНОГО КОНЮХА ПОЦУПИЛИ КОНЯ
4 квітня, близько 21 години, невідома особа, скориставшись тим, що конюх, житель с.Орепи, перебував у стані алкогольного сп’яніння, викрала коня разом із возом, на якому знаходились 5 борон та мобільний телефон «Нокіа-100». Наступного дня міліціянти викрадене майно знайшли в с.Гірки. Особу, котра вчинила дану крадіжку, встановлено. Ним виявився 29-річний мешканець с.Лідівка (уродженець с.Орепи). Молодий чоловік у даному злочині зізнався.
НІЧОГЕНЬКА БУЛА БИ НЕВІСТКА!
5 квітня до правоохоронців звернулася жителька с.Пилиповичі і повідомила про те, що знайома її сина, котра ночувала в неї минулої ночі, вкрала з будинку гроші в сумі 700 гривень. Нині проводяться заходи щодо встановлення місця знаходження крадійки.
НЕПОВНОЛІТНІЙ КРАДІЙ
4 квітня до працівників міліції звернувся мешканець міста і повідомив, що в нього викрали два мобільних телефони. Пізніше з’ясувалося, що крадіжка була скоєна ще 23 березня. Неповнолітній житель вулиці Рибалка забрався в гараж до потерпілого і викрав мобільні телефони марки «НТС» та «Нокіа», чим спричинив потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму 2500 гривень. У скоєній крадіжці парубок зізнався.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ УМВС Житомирської області