До школи йшов під «кайфом»

Днями дільничні Городницького відділення міліції затримали 18-річного хлопця, який привернув до себе увагу неадекватно піднесеним настроєм та розв’язаною поведінкою.
Під час перевірки з’ясувалося, що хлопець перебуває під дією наркотиків. Також було з’ясовано, що молодик ніде не працює і відвідує вечірню школу. А під час поверхневого огляду в кишені куртки парубка міліціонери виявили та вилучили паперовий згорток з подрібненою рослинною речовиною зеленого кольору вагою близько 5 грамів — коноплею.
— Покурити «травку» із товаришами — класний кайф, — переконував юнак.
У день затримання хлопець спочатку «кайфонув», а вже потім вирушив до школи, не забувши прихопити з собою дозу «на потім».
— Дії затриманого Кримінальним кодексом України кваліфікуються ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає покарання до 3 років позбавлення волі, — прокоментував Сергій Рябошапка, начальник Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області.
Інна ВОВЧЕНКО, старший лейтенант міліції