Поминання 15/2014

Поминання 15/2014























































Не вернуть и не забыть, только с болью в сердце осталось жить...


12 апреля — 9 дней светлой памяти любимому, дорогому и незаменимому мужу и отцу — Александру Феликсовичу САВИЦКОМУ


Ушёл от нас внезапно, слишком рано, а было ведь не так уж много лет. Ушёл… И кровоточит в сердце рана. Ушёл… И показалось, меркнет свет. Представить жизнь без тебя немыслимо и сложно, и до сих пор тревожит душу нам беда. Смириться с этим горем невозможно, ушёл не на минуту — навсегда. И с этой смертью в мире что-то оборвалось, пусть говорят: «Незаменимых нет людей», но ты ушёл. И пустота осталась, а боль утраты не пройдёт с теченьем лет. Ушёл, но на земле свой след оставил. Осталось всё, чем ты нас щедро одарил. Остался в памяти поступками, делами, ушёл… но ты достойно жизнь прожил.


Вечно скорбящие жена и сыновья



Кто сказал, что время лечит… Ты просто привыкаешь к боли…


16 апреля — 2 года светлой памяти дорогого нам мужа, отца, дедушки — Степана Денисовича КУЧЕРА


Очень больно и тяжело терять близких и родных… Не можем поверить, что тебя нет с нами. Ты ушёл из жизни, но душой ты навеки в наших сердцах. Сколько б лет не прошло, мы вечно будем помнить и любить тебя!


Скорбящие жена, дети, внук



15 квітня — 40 днів світлої пам’яті Василя Прохоровича ПОЛІЩУКА


Молився Богу ти. Та все просив за всіх. Щоб гарно жили ми. Та щоб не їхали далеко. І кожного дня ти виглядав. Та все чекав на кожного із нас. Та сам поїхав так далеко. За сином ти своїм — Володею — у Вічність. Тепер і там ти будеш нас всіх виглядати, чекаючи, коли прийде пора кожному із нас. Нехай Бог надасть тобі Найвищу нагороду — Царство Небесне — за твій життєвий шлях та віру в Бога. Всі, хто знав, згадайте разом з нами добрим словом та тихою молитвою.


Вічно сумуючі рідні



8 квітня — 30 днів світлої пам’яті дорогого чоловіка, батька, дідуся — Олександра Омеляновича КУЧИНСЬКОГО


На душі — біль, який не можна загасити. Тебе нема і більше вже не буде. Твоя душа — розумна, добра, мила, а доля відвела так мало літ. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях. Хто знав та пам’ятає, — пом’яніть добрим словом і тихою молитвою.


Сумуючі дружина, дочки, зять, онуки



10 квітня — 4 роки світлої пам’яті Семена Ісаковича ГОРОДНИЦЬКОГО


Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Друзі



12 квітня минає 5 років, як пішла із земного життя Валентина Опанасівна ПОРТЯНКО


Світла і вічна пам’ять про Вас назавжди залишиться в наших серцях. Всі, хто знав нашу маму, згадайте разом з нами. Царство Небесне і вічний спокій Вашій душі.


З глибоким сумом сини, невістки, онуки



11 квітня минає 9 років, як немає з нами Галини Кузьмівни ГЕРАСИМЧУК


Якби могла ти довше жити, — були б щасливі внуки й діти. Але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати, — була найкраща в світі мати. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство тобі Небесне, рідненька.


Вічно сумуючі чоловік, діти, онуки, рідні



9 квітня минув рік, як перестало битися любляче й щире серце дорогого чоловіка, батька, дідуся, прадідуся — Миколи Миколайовича БІЛЯКА


Ти кожну мить про нас дбав, навчав жити і любить. Ти кожному допомагав, як сонечко обігрівав. Тепер лишилась тільки пам’ять, яка болить.. Царство Небесне, вічний спокій тобі. Тобі нехай земля буде пухом.


Вічно сумуючі дружина, сини, невістки, онуки, правнучка, тесть, сваха і всі рідні



14 квітня — рік, як пішла з життя дорога і рідна нам людина — Євгенія Купріянівна БОНЬКОВСЬКА


Хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом, а хто забув, — згадайте. Пухом Вам земля, рідненька. Душі — вічний спокій і Царство Небесне. Світла і вічна пам’ять про Вас назавжди залишиться в наших серцях.


З глибоким сумом чоловік, сини, невістка, внук



Забути — не в силі, вернути — не в змозі...


9 квітня минає рік, як трагічно пішов з життя наш брат, батько, дідусь — Юрій Олексійович НАУМЕНКО


Пробач, рідненький, що не змогли тобі допомогти, спасти. Царство тобі Небесне, земля пухом та вічний спокій душі. Хто знав, згадайте Юрія і пом’яніть разом з нами добрим словом і тихою молитвою.


Сумуючі сестри та їх сім’ї



11 квітня минає 15 років, як перестало битися серце дорогої нам мами, бабусі — Лідії Федорівни ГЕРБУРТ


На душі біль і жаль, і сум. Тебе немає і більше вже не буде. Та пам’ять про тебе буде вічно жити в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненька. Хто забув її, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Діти, онуки, невістка, зять



12 апреля — 1 год, как оборвалась жизнь Геннадия Николаевича КУЛЕШОВА


В расцвет природы и приход весны ушёл ты в Вечность безвозвратно. Покой души твоей ты с Богом обрети, мы лишь молить при жизни будем многократно.


Родные



11 апреля исполнилось 40 дней, как ушёл из жизни Игорь Александрович ВАСИН


Любим, помним, скорбим.


Родители, жена, дочери и внуки