Солодкий присмак чемпіонату України

Солодкий присмак чемпіонату України

Новоград-волинські каратисти стилю кіокушин налагоджують партнерські відносини з керівництвом і колективом місцевої кондитерської фабрики «Жако». Нещодавно 25 дітей, котрі відвідують секцію карате, були запрошені на екскурсію на підприємство, де їх пригостили солодощами і подарунками. У відповідь юні спортсмени провели цікаве відкрите тренування, глядачами на якому виступили працівники фабрики.
«Таке тренування виявилося доречним перед поїздкою на чемпіонат України, що відбувся у Луцьку, де наші каратисти показали себе з кращого боку», — розповів «Звягелю» тренер Олександр ГОРДІЄНКО.
Серед переможців турніру — 11-річний гімназист Іван Никитович. Другі місця посіли учень колегіуму Михайло Скиба (13 років) і гімназистка Ірина Кулик (14 років). Третє місце — в Артема Єгорова (15 років, ЗОШ №9).
Звітний чемпіонат України, що проводився серед дітей віком 10-17 років, цього разу виявився не таким представницьким, як у попередні роки. Вочевидь, це пов’язано зі складною політичною ситуацією, що склалася в Україні.
«Із очікуваних 400 спортсменів, як нам розповіли організатори, прибуло близько 150. Житомирщина делегувала команду у складі 10 чоловік, з яких четверо — з Новограда-Волинського. Приємно, що всі вони повернулися додому з медалями», — додав Гордієнко.
А вже цієї неділі, 13 квітня, господарем Всеукраїнського турніру з кіокушин-карате серед дітей, юніорів, дорослих та ветеранів стане Новоград-Волинський. Змагання відбудуться у спортивному залі промислово-економічного технікуму. Початок поєдинків попереднього раунду — о 10 годині, урочисте відкриття — о 13.00. Вхід вільний.
Олег БРЮХАНОВ