Дитяча бібліотечка — подарунок книголюбчикам із ДНЗ №5

Дитяча бібліотечка — подарунок книголюбчикам із ДНЗ №5

2 квітня увесь світ відзначав Міжнародний день дитячої книги, який традиційно проходить у день народження видатного дитячого письменника і казкаря Ганса Крістіана Андерсена.
З нагоди свята малята ДНЗ №5 побували на книжкових іменинах, організованих у садочку. У святковому залі на дівчаток і хлопчиків чекали зустрічі з казковими героями знайомих їм казок та лялькова вистава. Малюки дізналися про історію виникнення дитячої книжки, а, працюючи у книжковій майстерні, власними руками створили обкладинки до книжок. Старші дошкільники змагалися у конкурсі на звання кращого «Книголюбчика» і «Казкознавчика».
Саме цього дня у дошкільному закладі відбулося відкриття дитячої бібліотечки, до створення якої активно долучилися батьки вихованців, взявши участь в акції «Подаруй садочку книжку». На поличках стоять нові яскраві книжечки для маленьких читачів, вони навчаються бережно брати до рук книжки, із захопленням розглядають малюнки, поринають у дивовижний чарівний світ казок. Сподіваємося, що віднині малята і книга стануть справжніми друзями на все життя.
С.ТКАЧУК, завідувачка ДНЗ №5