Чотири по сто — і срібні призери!

Чотири по сто — і срібні призери!

Звягельська четвірка дівчат-легкоатлетів — Анастасія Марчук, Анастасія Бойко, Юлія Заінчковська і Тетяна Обухова — стала срібним призером 41-го Всеукраїнського турніру з легкої атлетики серед юнаків і дівчат в естафеті чотири по сто метрів. Змагання, що мали також статус кубка Рівного, були проведені цими днями в обласному центрі Рівненщини і зібрали представників цього виду спорту, крім господарів, із Житомирщини, Волині, Львівщини, Тернопільщини та Хмельниччини.
Змагання проходили у двох вікових групах: серед спортсменів 1997-98 та 1999-2000 років народження, — розповів «Звягелю» тренер-викладач відділення легкої атлетики ДЮКФП Олександр УНІВЕРСАЛ. Варто відзначити, що це був перший турнір у цьому році, що проводився під відкритим небом. Новоград-Волинський був представлений командою з восьми чоловік.
У старшій віковій групі перемогу в метанні диска із результатом 21 метр здобула Галина Голуб.
Відмінно виступив Борис Ульянов, у активі якого друге місце в бігу на дистанції 200 метрів (поступився лише чемпіону України в цьому виді програми), а також третє місце в бігу на 400 метрів.
Іван Зінчук фінішував шостим у бігу на 200 метрів, а Тетяна Обухова була сьомою на дистанції 400 метрів і восьмою — на двохсотметрівці.
Серед молодших відзначимо Юлію Заінчковську, котра стала бронзовою призеркою на дистанції 800 метрів, а також посіла четверте місце в бігу на 400 метрів.
Анастасія Марчук у спринті (100 метрів, фінал) фінішувала п’ятою, а в бігу на 200 метрів — четвертою.
Також четвертою, але вже у бігу на 1500 метрів, дісталася до фінішу Анастасія Ковальковська. Вона ж фінішувала сьомою на 800-метрівці.
Анастасія Бойко посіла п’яте місце в бігу на дистанції 200 метрів.
Олег БРЮХАНОВ